Edicte del 18-10-2013 pel qual es notifica una convocatòria a la Sra. Noelia Maria DE SOUSA LOPES, Administradora Única de la societat DESIGUAL, SL.

Edicte

Es notifica a la Sra. Noelia Maria DE SOUSA LOPES, Administradora Única de la societat DESIGUAL, SL, titular administrativa del negoci del mateix nom, que en dates 2 d’agost i 19 de setembre de 2013 el Servei d’Inspecció de Treball va rebre denúncia de dos assalariats de l’empresa per presumptes infraccions a la normativa laboral.

Considerant la impossibilitat de realitzar les inspeccions per la incompareixença dels responsables de l’empresa i la manca d’aportació de la documentació requerida a les convocatòries núm. 0561 i 0563 el Servei d’Inspecció de Treball mitjançant la convocatòria núm. P/104/13, de data 3 d’octubre de 2013, tramesa pel Servei de Nuncis del Govern d’Andorra i notificada el 10 d’octubre de 2013, procedí a convocar a la legal representant de la societat titular administrativa del negoci perquè el dia 17 d’octubre de 2013 aportés la documentació indicada, convocatòria a la qual ni comparegué ni aportà la documentació requerida.

La manca d’aquesta documentació ha impedit la plena verificació de les condicions laborals dels denunciants així com de la resta de personal assalariat del negoci i, ensems, ha impossibilitat l’exercici de la funció fiscalitzadora que té encomanada el Servei d’Inspecció de Treball en base a allò que preveu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR