Edicte B.A. del 23.12.2010 per notificar sentència a Joan Falip BOTELHO MONTEIRO,

Edicte

de l’Hble. Tribunal de Batlles

Maria Àngels Moreno Aguirre, batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en la causa núm. TC-024-4/05, ha recaigut sentència en data 23 de novembre del 2010, la part dispositiva:

D i u:

“Primer.- Condemnar al Sr. Joan Falip BOTELHO MONTEIRO, com autor responsable del delicte menor de lesions causades per imprudència greu comportant inutilitat d’un òrgan, tipificat a l’article 117.1º del codi penal, no concorrent circumstancies modificatives de la responsabilitat penal, a la pena de dos (2) mesos de presó condicional, que s’han de substituir per dos (2) mesos d’arrest nocturn condicional, amb un termini de suspensió de la condemna d’un (1) any, i sis (6) mesos de privació del permís de conduir, i amb imposició de les costes processals al condemnat.

El termini de suspensió de la condemna condicional és d’un (1) any, durant el qual no podrà tornar a delinquir, sota sanció de revocació de la present suspensió i compliment ferm de la pena imposada. El reu que estigui subjecte a suspensió no pot traslladar la seva residència sense posar-ho en coneixement del tribunal.

Segon.- En concepte de responsabilitat civil el condemnat Sr. Joan Falip BOTELHO MONTEIRO, solidàriament amb les Cies. d’assegurances A.G. i C.O., indemnitzaran:

2.1.- Al perjudicat Sr. J.P.V.S. en l’import de vint-i-cinc mil (25.000 euros)

juntament amb els següents imports que s’hauran d’acreditar en període d’execució de sentència:

· Quantificar la indemnització per totes les sessions de fisioteràpia que hagi realitzat el perjudicat. L’import de les sessions de fisioteràpia futures no pot ser indemnitzat a hores d’ara, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR