Decret del 28-12-2010 pel qual s’aprova definitivament la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino, concretament dels límits de les unitats d’actuació i de zonificació establerts al plànol núm. 10-24, i la fitxa urbanística UNC-2.

Decret

Vist que per decret del 28 d’octubre de 2010 es va aprovar provisionalment la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino.

Vist que en el BOPA número 64, de data 28 d’octubre de 2010 es va publicar aquesta modificació provisional de la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino, sense que s’hagi presentat fins a la data cap al·legació a les mateixes.

Vist que per carta de data 9 de desembre de 2010 el Govern ha lliurat informe favorable de la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino.

Atès que, d’acord amb el que disposen els articles 105 i 106 de la Llei General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, procedeix a l’aprovació definitiva de les modificacions del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial aprovades provisionalment.

El Consell de Comú, en la sessió de data 28 de desembre de 2010,

Decreta:

  1. Aprovar definitivament la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d’Ordino, en el sentit que es justifica en aquest mateix decret i en els informes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR