Edicte B.A. del 15-06-2011 pel qual s’anuncia la primera subhasta pública del pis radicat a l’edifici L’OM, urbanització de Sant Pere del Tarter, lletra E, planta tercera, El Tarter, Canillo així com la plaça d’aparcament A-4.

Edicte

Xavier Espot Zamora, batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en període d’execució de la sentència recaiguda en el marc dels autes del judici civil registrat amb el número EX-0193-2/2009, instat per l’entitat Andbanc contra els Srs. Stepehen Fowler i Jill Dorothy Fowler, he acordat la venda en primera pública subhasta del pis radicat a l’edifici L’OM, urbanització de Sant Pere del Tarter, lletra E, planta tercera, El Tarter, Canillo així com la plaça d’aparcament A-4, tenint en compte que segons el nou pla urbanístic de la Parròquia referida les unitats immobiliàries es troben classificades com a eixample urbà, en sol urbà consolidat, quedant a disposició de les persones interessades el corresponent certificat urbanístic lliurat per l’Hble. Comú de Canillo, amb les restants dades d’interès.

L’esmentada subhasta tindrà lloc a la Cúria de la Batllia d’Andorra, Av. Tarragona, núm 62 d’Andorra la Vella, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR