Edicte BA del 02-10-2012 pel qual es notifica un Aute al Sr. José M. Losquinos Cardin.Edicte BA del 02-10-2012 pel qual es notifica un Aute al Sr. José M. Losquinos Cardin.

Edicte

Jordi París Aguiló, Batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment executiu de l’ordre judicial de pagament, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Financera Pyrénées, sau contra el Sr. José M. Losquinos Cardin, ha recaigut Aute del 14 de setembre del 2012, que reproduït en la part dispositiva, diu així:

“Decideix:

1r.- Estimar la reclamació formulada per la representació processal de la societat Financera Pyrénées, sau CONTRA EL Sr. José M. Losquinos Cardin i dictar ordre de pagament per la suma principal de 277,47 euros, majorada de les despeses processals obligatòries causades, i disposar-ne l’execució pel tràmits d’execució de sentència ferma, amb l’advertiment que en cas d’incompliment, es podrà procedir a l’embargament dels seus béns (comptes bancaris,, vehicles, comerços) i/o a la retenció salarial.

I als efectes de notificació al Sr. José M. Losquinos Cardin, es publica aquest Edicte.

Andorra la Vella, 2 d’octubre del 2012

El Batlle

La secretàriaEdicte

Jordi París Aguiló, Batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment executiu de l’ordre judicial de pagament, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Financera Pyrénées...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR