Decret del 3-8-2012 per a la desafectació del domini públic comunal del bé immoble “aparcament dels Pouets” situat al carrer de l’Alzinaret núm. 10-12, a la parròquia d’Andorra la Vella.

Decret

Vista la Constitució del Principat d’Andorra i en especial l’article 79 i ss;

Vist el Codi de l’Administració, en especial l’article 78.a) i concordants del “Capítol VII. Els béns de les persones públiques”;

El Comú d’Andorra la Vella, en la sessió del Consell de Comú del 3 d’agost del 2012, ha aprovat el següent

Decret

Article 1

Inici de l’expedient de desafectació del domini públic comunal, d’acord amb l’article 78.a) del Codi de l’Administració

En els termes de l’article 78.a) del Codi de l’Administració, s’inicia l’expedient de desafectació del domini públic comunal del bé immoble anomenat “aparcament dels Pouets”, situat al carrer de l’Alzinaret 10-12, consistent en una parcel·la de terreny de 1.044,13 metres quadrats i l’edifici bastit per accessió sobre la mateixa, actualment tancat i en desús que s’havia destinat a un servei públic d’aparcament comunal.

Atès que, el 6 de novembre del 2008, la Junta de Govern del Comú d’Andorra la Vella va acordar tancar l’aparcament dels Pouets, motivat per l’absolta inutilitat de l’edifici, i la impossibilitat de poder prestar el servei públic d’aparcament pel qual havia estat construït. Actualment, l’edifici presenta una total degradació estructural que impossibilita la prestació d’aquest o de qualsevol altre servei o ús públic.

Article 2

Exposició pública

Atès l’article 78.a) del Codi de l’Administració, es requereix la necessitat de sotmetre l’expedient a informació publica, durant el termini de tretze (13) dies hàbils, per consulta pública i presentació d’al·legacions.

Es podrà consultar aquest expedient de desafectació, a Casa Comuna, Departament de Serveis Públics i Urbanisme, planta tercera, en l’horari d’atenció i obertura al públic.

Article 3

Aprovació definitiva de l’expedient de desafectació

Transcorregut el termini d’exposició pública previst en l’article 2, anterior, s’entendrà aprovat definitivament l’expedient de desafectació demanial del bé immoble, pel Consell de Comú i de forma automàtica, donant per conclòs aquest expedient, als efectes de l’article 78.a) del Codi de l’Administració.

Una vegada aprovat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR