Edicte del 30-3-2011 pel qual es convoca un procés selectiu d’ingrés per proveir 4 places vacants del lloc de treball d’Educador/a, adscrites al Departament de Social.

Edicte

Vist que la convocatòria de promoció interna del 3 de març del 2011 ha quedat deserta,

En aplicació de l’acord de la Junta de Govern de data 29 de desembre del 2010, es vol procedir a cobrir 4 places vacants del lloc de treball d’Educador/a per a les Escoles Bressol d’Encamp i del Pas de la Casa, adscrites al Departament de Social.

Les condicions que es tindran en compte per a l’atribució de la places són:

· Nacionalitat andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos d’acord amb el que disposa l’article 8 dels Convenis entre el Principat d’Andorra, el Regne d’Espanya, la República Francesa i la República Portuguesa relatiu a l’entrada, la circulació, el sojorn i l’establiment dels seus nacionals.

· Titulació de batxillerat professional o diploma equivalent, preferentment relacionada amb els àmbits educatiu i social, d’acord amb el que preveu l’article 19 del Reglament de Guarderies Infantils del 27 d’abril del 2005.

· Parlar i escriure correctament el català o diploma de nivell B de català expedit pel Govern, si es posseeix.

· Bones nocions de castellà i francès, es valoraran els coneixements d’altres llengües.

· Es valorarà l’experiència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR