Edicte de 30-12-2010 pel qual es convoca un concurs per procedir a la contractació d’un investigador/a per al Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans.

Edicte

Es vol procedir a la contractació d’un/a investigador/a per al Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans.

Les condicions que es tindran en compte per a l’atribució de la plaça són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola o francesa, indistintament.

- Titulació universitària de sociologia, estadística o antropologia.

- Provada experiència en el camp de la recerca, especialment en l’àmbit social.

- Es valorarà experiència en activitats de divulgació en el camp científic, aptituds per comunicar-se oralment i per escrit de forma clara i concisa.

- Coneixements de català, de castellà, de francès i d’anglès.

- Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

- Coneixements d’informàtica dels programes SPSS i Barwin.

- Es valorarà l’experiència professional relacionada amb el lloc de treball.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud a l’Institut d’Estudis Andorrans situat a l’Av. Rocafort 21-23, Ed. del Molí 3ª planta, de Sant Julià de Lòria, acompanyada del currículum vitae, amb menció expressa dels llocs on hagin treballat anteriorment i detalls de la formació acadèmica, dels documents acreditatius, dels certificats d’antecedents penals i mèdic oficial d’Andorra i còpia del document d’identitat, d’una declaració jurada de no haver estat acomiadat/da de forma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR