Decret del 5-1-2012 pel qual s’acorda publicar les delegacions de facultats a la Junta de Govern i als Cònsols.

Decret

Vist el decret del 16 de juny del 2011 pel qual es va ampliar la delegació de facultats als cònsols major i menor en el qual es van publicat totes les facultats delegades, aprovat en el Consell de Comú de la mateixa data.

Atès el que estableixen l’article 10.2 i l’article 12 de l’Ordinació d’organització i funcionament dels comuns aprovat en el Consell de Comú del 24 de novembre de 2011.

El Comú d’Ordino en la sessió de data 5 de gener de 2012, acorda delegar les facultats següents a la Junta de Govern i als Cònsols major i menor.

  1. Facultats delegades a la Junta de Govern:

    1. - Acordar edictes i avisos. Acordar decrets a excepció dels relatius als plans d’ordenacions urbanístiques i de les ordinacions tributàries.

    2. - Analitzar, controlar, aprovar o denegar, segons escaigui, mitjançant la corresponent resolució, de les sol·licituds relatives a:

      · Llicències i autoritzacions en matèria d’urbanisme, activitats comercials, empresarials i professionals o altres exigides per la legislació vigent.

      · Cens de població i Cens electoral.

      · Cadastre i registres immobiliaris.

      · Servei de Circulació Comunal.

    3. - Incoar i resoldre expedients sancionadors.

    4. - En relació a l’elaboració del cadastre:

      · Nomenar els membres que han de formar part de la Comissió de Cadastre juntament amb el cònsol major, el cònsol menor o un conseller de comú i el representant de cada Quart.

      · Elaborar la matriu cadastral i definir els polígons cadastrals.

      · Establir l’ordre i els terminis d’execució dels polígons cadastrals i la zona pilot.

      · Decidir els mètodes d’obtenció de les dades gràfiques dels bens immobles.

      · Aprovar les unitats cadastrals i les referències de les parcel·les i de les edificacions i la seva incorporació al cadastre.

      · Publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra els terminis d’informació pública dels polígons cadastrals que estableix l’apartat 6 de la disposició transitòria tercera de l’Ordinació del Cadastre.

    5. - Les resolucions en matèria de personal propi del Comú, inclosa la convocatòria de concursos públics i la incoació i la resolució de procediments sancionadors i dels expedients disciplinaris, en base a la normativa vigent.

    6. - Elaborar, fer el seguiment, l’execució i el control del pressupost comunal, d’acord amb la normativa vigent.

    7. - Convocar i adjudicar concursos i subhastes d’acord amb els imports previstos en l’Ordinació del Pressupost anual.

    8. - Atorgar subvencions.

    9. - Delimitar terrenys comunals.

    10. - Tots aquells...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR