Ordinació de 13-6-2011 de Modificació de l’Ordinació per a l’Ocupació d’Espais de Domini Públic i de l’Ordinació de Preus Públics.

ORDINACIÓ

Atès el que disposa l’article 4.5 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels comuns;

Atès allò establert als articles 101 i 104 i concordants del Codi de l’Administració:

Atesa l’Ordinació per a l’ocupació d’espais de domini públic (BOPA núm. 47, any 14, de 19.6.2002)

Atesa l’Ordinació de preus públics de data 17 de desembre del 2010 (BOPA núm. 73, de 29/12/2010);

D’acord amb la voluntat d’aquest Comú d’imprimir d’un major dinamisme a l’activitat turística i econòmica de la parròquia;

El Comú de Canillo, en la seva sessió de Consell celebrada el 13 de juny del 2011, ha acordat aprovar la següent:

Ordinació

Article 1

Es modifica l’apartat 4 de l’article 1 de l’Ordinació per a l’ocupació d’espais de domini públic, el qual passa a tenir el redactat que s’exposa a continuació:

  1. La instal·lació en espais públics de terrasses de bars i restaurants o establiments amb activitats anàlogues, es limita al període comprès entre el dia 1 d’abril fins el 30 d’octubre de cada any. Finalitzat aquest termini, i sense perjudici de l’establert a l’apartat precedent, els titulars de les corresponents autoritzacions o llicències han de retirar tots els elements que ocupin els espais públics. En cas contrari, el Comú pot retirar-los, i en aquest supòsit van a càrrec del titular de l’autorització o llicència totes les despeses que l’actuació pugui generar, a banda de les sancions que s’escaiguin en aplicació de l’article 7 d’aquesta Ordinació.

Article 2

S’afegeix un altre paràgraf al final de l’article 5è de l’Ordinació per a l’ocupació d’espais de domini públic, amb el contingut següent:

  1. Així mateix, les persones sol·licitants de l’autorització o llicència han d’acreditar, de forma prèvia a l’obtenció de la resolució administrativa i durant la seva vigència, la contractació i manteniment d’una pòlissa d’assegurances que garanteixi suficientment els riscs i danys que es puguin derivar de la instal·lació, utilització i desmuntatge de la terrassa, ja sigui per respondre davant el comú o terceres persones.

Article 3

Es modifica l’apartat 2 de l’article 11 de l’Ordinació de preus públics, que passa a tenir el redactat següent:

  1. L’import d’aquest preu s’estableix com segueix:

21,00 euros/m2 per la totalitat del període (sense fraccionament).

Article 4

Es crea l’article 14 bis Activitats organitzades per la Comissió de Medi Ambient Agricultura i Turisme...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR