Edicte del 4 de juny del 2018 per a la cobertura d' una plaça vacant com tècnic, adscrita al Departament de Funció Pública del Ministeri de Funció Pública i Reforma de l' Administració ocupant el lloc de treball de tècnic de selecció.

Fecha de publicación06 Junio 2018
Fecha04 Junio 2018
SecciónGovern
Número de Gaceta35
GP20180604_12_54_02

Edicte

Vist que la promoció interna del 23 de maig del 2018 ha quedat deserta;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte per cobrir una plaça vacant d' agent de l' Administració de caràcter indefinit com a tècnic, adscrita al Departament de Funció Pública del Ministeri de Funció Pública i Reforma de l' Administració ocupant el lloc de treball de tècnic de selecció.

La missió del lloc de treball és liderar i gestionar de forma òptima la provisió de places a cobrir a Govern, planificant de forma eficient la cobertura de les places, liderant i portant a terme els processos de selecció existents en totes les seves fases, establint i mantenint les comunicacions oportunes amb les Direccions dels Departaments i els candidats dels processos, optimitzant els processos i procediments establerts, fent un ús eficients dels recursos humans i materials i establint les mètrics necessaris a l' àrea.

La ubicació actual del lloc de treball és a les dependències del departament de Funció Pública, Edifici Administratiu del Govern 2a planta, c/ Prat de la Creu, 62-64, d' Andorra la Vella

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 26.816,27 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Tenir la nacionalitat andorrana.

'" O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

'" Titulació oficial d' ensenyament superior de nivell MATES 2 en Psicologia o superior, o estudis equivalents.

'" Disposar del diploma de català de nivell B2. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració organitzarà una prova d' aquest nivell per a les persones que no disposin de la titulació esmentada. La no superació d' aquesta prova comportarà l' exclusió del candidat del procés de selecció.

'" Experiència mínima de 2 anys portant a terme processos de selecció per competències.

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Llengües castellana i francesa de nivell Avançat 2.

'" Domini en aplicacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR