Edicte del 17 de juny març del 2019 per a la cobertura temporal d' una plaça de tècnic, adscrita al Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports per ocupar el lloc de treball d' arxiver.

Fecha17 Junio 2019
Fecha de publicación19 Junio 2019
Número de Gaceta55
SecciónGovern
GP20190617_14_28_28

Edicte

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109 lletra c de la Llei de la Funció Pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública i Reforma de l' Administració publica l' edicte per a la cobertura d' una plaça amb un treballador públic interí per cobrir una plaça de tècnic, adscrita al Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports per ocupar el lloc de treball d' arxiver.

La missió del lloc és realitzar les tasques pròpies dels processos de recerca, organització, instal·lació, custòdia, descripció, difusió i divulgació dels fons documentals en qualsevol tipus de suport (gràfic/paper, imatge, electrònic, etc.) d' acord amb les instruccions del lloc superior, els procediments d' actuació i les metodologies tècniques aplicables i la normativa escaient amb la finalitat d' integrar-los al sistema arxivístic del Govern d' Andorra i permetre' n la consulta als usuaris.

La ubicació actual és a les dependències de l' Arxiu Nacional, Edifici Prada Casadet baixos, C/Prada Casadet, d' Andorra la Vella.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 26.065,65 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixen una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En quart...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR