Edicte del 16 de juliol del 2019 per a la cobertura temporal d' una plaça amb un treballador públic interí, durant els mesos d' agost a desembre, per ocupar una plaça d' operari de fauna, adscrita al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Fecha de publicación17 Julio 2019
Fecha16 Julio 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta62
GP20190712_11_04_46

Govern

Contractació de personal

Edicte

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109 lletra c de la Llei de la Funció Pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 57, any 2019, del 26 de juny del 2019 ha quedat desert.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura d' una plaça amb un treballador públic interí per cobrir una plaça amb un treballador públic interí, durant els mesos d' agost a desembre, per ocupar una plaça d' operari de fauna, adscrita al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.

La missió del lloc és dur a terme les accions de camp en el seguiment d' espècies per dur a terme les accions necessàries per assegurar les tasques de terreny de gestió de la fauna, tasques de neteja, alimentació i tractaments dels animals del centre de recuperació de fauna i de manteniment del centre de centre de recuperació de fauna. Es realitzaran torns de guàrdia i de disponibilitat fora de l' horari laboral i s' assegurarà la permanència en caps de setmana i dies festius, en base a la planificació de la unitat de fauna.

Aquest lloc de treball té una retribució mensual bruta de 1.050,40 euros.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició de treballador públic indefinit i exerceixen una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

"...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR