Acord de data 30 de juliol de 2019 pel qual es procedeix a la publicació de l' ampliació del nomenament del Sr. Bernard PLAGNET com a magistrat emèrit per un període de 6 mesos.

Fecha de publicación07 Agosto 2019
Fecha30 Julio 2019
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta67
CSN20190802_11_12_49

Acord

Vista la sol·licitud del President del Tribunal Superior de Justícia, en relació a la petició de renovació per un període de 6 mesos del càrrec de magistrat emèrit.

Vist l' acord del 6 de febrer del 2019 ampliant el nomenament del Sr. Bernard Plagnet com a magistrat substitut a temps parcial de la sala administrativa del Tribunal Superior de Justícia per un període de 6 mesos.

Vist el que disposa l' article 66 quater apartat 3 de la Llei qualificada de la Justícia.

El Consell Superior de la Justícia reunit en reunió ordinària,

Acorda

1.-Donar lloc a la petició del President del Tribunal Superior de Justícia i renovar per 6 mesos més a comptar des de la publicació del present acord el nomenament del Sr. Bernard PLAGNET com a magistrat emèrit a temps parcial adscrit a la sala...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR