Edicte del 7 d' agost del 2019 de segona convocatòria pública pel procediment selectiu d' ingrés per proveir una plaça en el lloc de treball de tècnic programador, adscrit al Consell Superior de la Justícia

Fecha de publicación14 Agosto 2019
Fecha07 Agosto 2019
Número de Gaceta69
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSP20190809_12_50_22

Edicte

Vist que el procediment selectiu d' ingrés de data 26 de juny del 2019 ha quedat desert, la Secretària General del Consell Superior de la Justícia publica una segona convocatòria pel mateix procediment per proveir una plaça en el lloc de treball de tècnic programador al Consell Superior de la Justícia.

Aquest lloc de treball correspon al nivell 2 C del sistema de classificació de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 23.568,29 ' distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

Nacionalitat preferentment andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos titulars del permís de treball vigent.

En quant als requisits del perfil professional:

PERFIL DEL LLOC DE TREBALL

Formació acadèmica i/o experiència professional

Titulació universitària de com a mínim del nivell 2 del Marc Andorrà de Titulacions d' Ensenyament Superior, en l' àmbit de la Informàtica de Sistemes o de Gestió o experiència mínima de 5 anys en departament de programació.

Formació especifica

Programació orientada a objectes
OWASP
.NET
Arquitectura de bases de dades SQL
Coneixements tècnics en matèria de seguretat de sistemes de la informació (SGSI, ISO27001& )
Web Services

Idiomes

Català nivell B2 del marc europeu de referència per a les llengües (*)
Castellà nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües
Francès nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües
Anglès nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües

(*) quan es publiquen promocions internes o edictes externs a l' Administració Pública cal que les persones candidates disposin del diploma en llengua catalana requerit en les bases de la convocatòria. De no ser així, els candidats no es poden presentar. Això no obstant de manera transitòria, es permet a les persones que concursin en una promoció interna i que no disposin del diploma escaient que es puguin presentar a les proves en funció del calendari d' exàmens de llengua catalana previstos pel Ministeri d' Educació i ensenyament Superior i en cas de ser declarats aptes se' ls hi lliurarà el diploma.

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud manuscrita a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, C/ Prat de la Creu, núm. 8, despatx 304-305, 3r pis, d' Andorra la Vella. Aquesta sol·licitud només pot ser lliurada per la persona interessada o per una persona autoritzada per aquesta, acompanyant una autorització signada de dipòsit de candidatura amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR