Edicte del 7 d' agost del 2019 per la convocatòria del procediment selectiu d' ingrés per proveir una plaça en el lloc de treball de tècnic de suport funcional al Consell Superior de la Justícia.

Fecha07 Agosto 2019
Fecha de publicación14 Agosto 2019
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta69
CSP20190809_13_32_51

Edicte

Vist que la promoció interna de data 10 de juliol del 2019 ha quedat deserta, la Secretària General del Consell Superior de la Justícia publica la convocatòria del procediment selectiu d' ingrés per proveir una plaça en el lloc de treball de de tècnic de suport funcional al Consell Superior de la Justícia.

Aquest lloc de treball correspon al nivell 3E del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de (1.329,51 ' ' x 13)= 17.283,62- ' .

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

Nacionalitat andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos, que tenen la condició d' agents de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixen una activitat al sí del sector públic andorrà.

En quant als requisits del perfil professional:

PERFIL DEL LLOC DE TREBALL

Formació acadèmica i/o experiència professional

Diploma d' Ensenyament professional en l' àmbit de la informàtica i/o Administració o similar o estudis equivalents o experiència mínima de 2 anys en tasques administratives en el sector jurídic.

Formació específica o especialitzada

Formació a través de l' empresa sobre el programa de gestió.
Coneixements dels processos judicials en tots els àmbits de la Justícia.

Idiomes

Català nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües
Castellà nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües
Francès nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües

Informàtica

Coneixements avançats en informàtica de Gestió

(*) quan es publiquen promocions internes o edictes externs a l' Administració Pública cal que les persones candidates disposin del diploma en llengua catalana requerit en les bases de la convocatòria. De no ser així, els candidats no es poden presentar. Això no obstant de manera transitòria, es permet a les persones que concursin en una promoció interna i que no disposin del diploma escaient que es puguin presentar a les proves en funció del calendari d' exàmens de llengua catalana previstos pel Ministeri d' Educació i ensenyament Superior i en cas de ser declarats aptes se' ls hi lliurarà el diploma.

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud manuscrita a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, C/ Prat de la Creu, núm. 8, despatx 304-305, 3r pis, d' Andorra la Vella. Aquesta sol·licitud només pot ser lliurada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR