Edicte del 7 d' agost del 2019 per la convocatòria del procediment selectiu d' ingrés per proveir dues places en el lloc de treball de Secretari/a Judicial adscrit a la Batllia.

Fecha de publicación14 Agosto 2019
Fecha07 Agosto 2019
Número de Gaceta69
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSP20190809_12_34_05

Edicte

Vist que la promoció interna de data 20 de maig del 2019 ha quedat deserta la Secretària General del Consell Superior de la Justícia publica la convocatòria del procediment selectiu d' ingrés per proveir dues places en el lloc de treball de secretari/a judicial adscrit a la Batllia.

Aquest lloc de treball correspon al nivell 1A del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 36.006,67 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat andorrana.

- En quant a la formació acadèmica:

a) Títol de nivell 4 del Marc Andorrà de Titulacions d' Ensenyament Superior en l' àmbit del Dret lliurat o reconegut pel Govern. (obligatori article 34 LQJ modificat per la disposició final tercera de la llei 24/2018 del 18 d' octubre del Codi de Procediment civil) (*)

En el cas que la titulació d' ensenyament superior s' hagi obtingut amb anterioritat al 31 de desembre del 2015, és suficient estar en possessió d' un títol de nivell 3 del marc andorrà de titulacions de l' ensenyament superior en l' àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.

Si en el moment del dipòsit de candidatura no es pot acreditar l' homologació del títol quan aquesta sigui obligatòria, és necessari presentar un justificatiu com què s' han engegat els tràmits per obtenir-la per poder presentar-se a les proves. Això no obstant, en acabar les proves, el candidat en cas de ser seleccionat té l' obligació legal de presentar el reconeixement de titulació com a més tard abans qualsevol nomenament. De no ser així el CSJ no el podrà nomenar.

- b) Postgrau en Dret Andorrà. (molt recomanable)

- Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

Idiomes

Català nivell B2 del marc de referència europeu per a les llengües (**)
Castellà nivell B2 del marc de referència europeu per a les llengües
Francès nivell B2 del marc de referència europeu per a les llengües
Anglès nivell B1 del marc europeu de referència per a les llengües

Informàtica

Coneixements en aplicacions informàtiques a nivell d' usuari

(*) Caldrà aportar el títol exigit i, si es tracta d' un títol obtingut a l' estranger, l' homologació corresponent, La manca d' acreditació d' aquest requisit comportarà l' eliminació del candidat.

(**) Quan es publiquen promocions internes o edictes externs a l' Administració Pública cal que les persones candidates disposin del diploma en llengua catalana requerit en les bases de la convocatòria. De no ser així, els candidats no es poden presentar.

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud manuscrita a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, C/ Prat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR