Ordre ministerial del 14-08-19 pel qual es fan públiques les bases de la convocatòria ' Convocatòria de selecció de joves artistes per participar en una instal·lació artística a l' exterior de l' Espai Columba' .

Fecha de publicación21 Agosto 2019
Fecha14 Agosto 2019
Número de Gaceta71
SecciónGovern
GD20190821_09_20_11

Decret

La ministra de Cultura i Esports, en virtut de les competències que te assignades legalment,

Decideix

Convocar un concurs per a la selecció de joves artistes per participar en una instal·lació artística a l' exterior de l' Espai Columba, amb els termes indicats a continuació:

1. Objecte: ' Convocatòria de selecció de joves artistes per participar en una instal·lació artística a l' exterior de l' Espai Columba' .

2. Entitat adjudicadora

a) Identitat: Govern d' Andorra

b) Organisme que gestiona l' expedient: Museus i Monuments Ministeri de Cultura i Esports

3. Legislació aplicable

a) Bases de la convocatòria

4. Documentació reguladora

a) El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad (enllaç Edictes i plecs de bases), i per aquells que prefereixin recollir-lo al Servei de Tràmits d' Andorra, se' ls entregarà el plec en paper segons preus públics vigents, el dia següent de la demanda

b) Informació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR