Decret del 9-9-2019 pel qual es modifica el Decret del 6-9-2019 publicat al BOPA núm. 75 del 6-9-2019, en el qual es comuniquen les diverses disposicions adoptades amb motiu de la visita al Principat d' Andorra de S. E. el Copríncep Emmanuel Macron.

Fecha09 Septiembre 2019
Fecha de publicación11 Septiembre 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta76
GD20190910_08_16_17

Decret

El Govern us informa que degut als canvis soferts en el programa previst per a la propera visita de S.E. el Copríncep Emmanuel Macron, escau deixar sense efecte el Decret del 6-9-2019 i publicar el següent:

Decret del 9-9-2019 pel qual es comuniquen les diverses disposicions adoptades amb motiu de la visita al Principat d' Andorra de S.E. el Copríncep Emmanuel Macron, el dia 13 de setembre d' enguany.

Amb motiu de la visita al Principat d' Andorra de S. E. el Copríncep Emmanuel Macron, el dia 13 de setembre d' enguany, el Govern ha adoptat les disposicions següents:

Primera

El dia 13 de setembre és obligatori que estiguin tancats, i que hi cessi l' activitat, els comerços en general, les botigues, les indústries, les oficines i les administracions públiques segons els horaris estipulats per a cada parròquia.

Pel que fa als assalariats dels establiments referits en el paràgraf anterior que, per horari i torn de treball, es vegin afectats pel tancament obligatori, cal tenir en compte que aquestes hores són de festa, de compliment obligatori, retribuïdes i no recuperables.

Queden exempts d' aquesta obligació els serveis públics, les consultes mèdiques, les consultes veterinàries, els serveis turístics, els hotels, els restaurants, les caves, els bars, les estacions de servei i similars.

Pel que fa a les estacions de servei, únicament podran expedir carburants i productes propis d' una estació de servei, amb l' obligació que els comerços radicats en el mateix indret estiguin tancats i amb cessament de l' activitat durant l' horari previst.

Segona

Horaris de tancament a cadascuna de les parròquies en el moment de la visita...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR