Edicte del 16 de setembre del 2019 per a la cobertura d' una plaça vacant d' Inspector Sociosanitari adscrit al Departament d' Afers Socials.

Fecha16 Septiembre 2019
Fecha de publicación18 Septiembre 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta78
GP20190916_14_03_14

Edicte

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 55, any 2019, del 19 de juny del 2019 ha quedat desert.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura, amb un treballador públic indefinit, d' una plaça de Tècnic, adscrita al Departament d' Afers Socials del Ministeri d' Afers Socials, Habitatge i Joventut per ocupar el lloc de treball d' Inspector Sociosanitari.

La missió del lloc de treball és contribuir a la planificació, la coordinació, el desenvolupament, la monitorització i l' avaluació de totes les activitats relacionades amb el control i la vigilància dels centres i serveis socials i sociosanitaris en base a la normativa aplicable, als criteris de bona pràctica assistencial, a les recomanacions i directrius emanades d' organismes internacionals rellevants, als procediments de funcionament existents i a les instruccions del lloc de treball superior, amb l' objectiu de vetllar perquè l' atenció social i sociosanitària es desenvolupi en condicions de seguretat, qualitat i eficàcia.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-X del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 29.198,13 euros, distribuïda en tretze pagues

La ubicació actual del lloc de treball és l' Av. Príncep Benlloch, 30 Edif. Clara Rabassa, 3r d' Andorra la Vella.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

- Disposar del permís de treball per als no nacionals.

- Titulació mínima d' ensenyament superior estatal del nivell 2 del Marc Andorrà de Titulacions d' Ensenyament Superior (MATES) en dret, enginyeria, ciències de la salut, ciències experimentals, treball social, educació social o infermeria.

- Estar en possessió de permís de conduir B1.

- Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública organitzarà una prova d' aquest nivell per a les persones que no disposin de la titulació esmentada. La no superació d' aquesta prova comportarà l' exclusió del candidat del procés de selecció.

- Acreditar una experiència mínima d' un any desenvolupant tasques vinculades amb la inspecció en l' àmbit sociosanitari.

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Coneixements del castellà, anglès i francès, nivell B1.

'"...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR