Edicte B.A. del 02-09-2019 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Vanesa del Carmen ZAPATA AZNAR.

Fecha de publicación18 Septiembre 2019
Fecha02 Septiembre 2019
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta78
JF20190906_09_14_28

Edicte

Sònia TUMI S'NCHEZ, Batlle Ponent del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en període d' execució de la Sentència recaiguda en el marc dels autes del judici civil número Execució 6100652/2009, tramitats pel procediment ordinari, instats per la representació processal de l' entitat bancària ANDORRA BANC AGRÍCOL RIG, SA contra les Sres. Ana Isabel ZAPATA AZNAR i Vanesa del Carmen ZAPATA AZNAR, ha recaigut Aute de data 12 de març del 2019 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' DECIDEIX:

Primer.- Instar l' execució forçosa sobre les unitats immobiliàries que formen part de l' edifici PRAT SOBIRANS BLOC B, situat a Arinsal, parròquia de La Massana, assenyalades com a unitat número 14, apartament planta tercera porta segona i la plaça d' aparcament i cambra celler número 41, en la planta soterrani, sobre les quals la part executant ostenta una garantia hipotecària.

Segon.- Requerir la Sra. Vanesa del Carmen ZAPATA AZNAR a fi deixi lliures, vàcues i expedites les unitats immobiliàries que formen part de l' edifici PRAT SOBIRANS BLOC B, situat a Arinsal, parròquia de La Massana, assenyalades com a unitat número 14, apartament planta tercera porta segona i la plaça d' aparcament i cambra celler número 41, en la planta soterrani, i entregui per davant d' aquesta Batllia les claus de les mateixes abans del dia 6 de maig del 2019.

Cas que la part executada no hagi procedit a desocupar les unitats immobiliàries en el termini concedit, s' emplaça a l' entitat bancària ANDORRA BANC AGRÍCOL REIG, SA i a la Sra. Vanesa del Carmen ZAPATA AZNAR a les unitats immobiliàries de constant referència el proper dia 7 de maig del 2019 a les 11 hores, per tal de procedir a l' obertura de les esmentades unitats immobiliàries, fent avinent a la part...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR