Edicte B.A. del 2-12-2019 pel qual es fa públic per a coneixement general l'aute de data 26 de novembre del 2019 en el marc de la fallida de la societat Assegurances Generals, SA. i de la societat Carlemany, SA.

Fecha02 Diciembre 2019
Fecha de publicación04 Diciembre 2019
Número de Gaceta105
SecciónAdministració de Justícia
JF20191202_11_33_13

Edicte

Edicte B.A. del 2-12-2019 pel qual es fa públic per a coneixement general l' aute de data 26 de novembre del 2019 en el marc de la fallida de la societat Assegurances Generals, SA. i de la societat Carlemany, SA.

Nadia Alís Cirera, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del Procediment de Cessació de Pagaments i Fallida de la societat Assegurances Generals, SA registrat amb el núm. 1000555/2019, ha recaigut Aute que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Decretar cessació de pagaments de la societat Assegurances Generals, SA i la fallida d' aquesta darrera. D' igual manera es decreta la cessació de pagaments de Carlemany, SA i la fallida d' aquesta darrera.

Segon.- Nomenar com a administrador judicial de la present fallida a l' Autoritat Financera Andorrana, que haurà de procedir a efectuar les operacions previstes als articles 60 i concordants del Decret de cessació de pagaments i fallida de data 4 d' octubre de 1969, una volta hagi acceptat el càrrec pel qual ha estat nomenada.

Tercer.- Nomenar com a controladors del present concurs de creditors a

Crèdit Andorra i Morabanc, a través dels seus serveis jurídics.

Quart.- Autoritzar l' Administrador Judicial a no renovar les pòlisses d' assegurança que arriben a venciment, amb els corresponents preavisos, segons clàusules corresponents dels contractes.

Cinquè.- Donar publicitat a la present resolució judicial mitjançant la publicació d' edictes al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra, fent constar que per tot al cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR