Edicte del 4-12-2019 pel qual s' ha acordat l' obertura de la convocatòria complementària andorrana als ajuts europeus POCTEFA de l' any 2019.

Fecha de publicación11 Diciembre 2019
Fecha04 Diciembre 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta106
GB20191206_14_49_06

Edicte

Edicte del 4-12-2019 pel qual s' ha acordat l' obertura de la convocatòria complementària andorrana als ajuts europeus POCTEFA de l' any 2019.

La recerca i la innovació són cada cop més importants i imprescindibles per avançar cap a una societat del coneixement, i cada cop s' imposa més la necessitat que la recerca tingui una base de cooperació internacional. La finalitat última d' aquests ajuts és promoure la cooperació i la participació andorrana en projectes europeus del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2014-2020 (POCTEFA) i d' aquesta manera enfortir la base científica i tecnològica del país, i impulsar-ne i millorar-ne el desenvolupament social i econòmic.

Per això, a través del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior, el Govern promou per tercera vegada aquesta convocatòria. L' organisme que gestiona els ajuts és el Departament d' Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l' Estudi, del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior.

1. Objecte: convocatòria pública del Govern d' Andorra per atorgar ajuts complementaris als ajuts europeus POCTEFA de l' any 2019.

2. Legislació aplicable:

Reglament del procediment per a la concessió i el control de les subvencions i les transferències públiques, del 12 de juliol del 2000.

3. Entitat adjudicadora:

a) Identitat: Govern

b) Data de l' acord: 4-12-2019

c) Organisme que gestiona l' expedient: Departament d' Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l' Estudi, del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior.

4. Documentació reguladora:

Documentació reguladora: les bases reguladores d' aquesta convocatòria estan annexades al final d' aquest edicte. També es poden consultar a la pàgina web: http://www.ensenyamentsuperior.ad/recerca o https://www.tramits.ad/plecsdebases. Informació complementària: Departament d' Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l' Estudi, tel. +376 743 300.

5. Lliurament de les sol·licituds:

a) Lloc: Servei de Tràmits, edifici administratiu del Govern, planta baixa, c. Prat de la Creu, 62-64, AD500 Andorra la Vella.

b) Data límit de presentació: 14-2-2020, dins de la franja horària d' obertura al públic del Servei de Tràmits.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, 4 de desembre del 2019

Xavier Espot Zamora
Cap de Govern

Annex: Bases

Bases de la convocatòria complementària andorrana als ajuts europeus Poctefa de l' any 2019

1. Generalitats

La recerca i la innovació són cada cop més importants i imprescindibles per avançar cap a una societat del coneixement, i cada cop s' imposa més la necessitat que la recerca tingui una base de cooperació internacional. La finalitat última d' aquests ajuts és promoure la cooperació i la participació andorrana en projectes europeus del Programa operatiu de cooperació territorial Espanya-França-Andorra 2014-2020 (Poctefa) i d' aquesta manera enfortir la base científica i tecnològica del país, i impulsar-ne i millorar-ne el desenvolupament social i econòmic.

La informació detallada del Programa Poctefa 2014-2020 es pot consultar a la pàgina web oficial del Programa: http://www.poctefa.eu.

El Govern d' Andorra publica aquesta convocatòria a través del Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior. Els ajuts són gestionats pel Departament d' Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l' Estudi.

La concessió dels ajuts es regirà d' acord amb els criteris de publicitat, concurrència i objectivitat.

La legislació aplicable són aquestes bases i el Reglament del procediment per a la concessió i el control de les subvencions i les transferències públiques, del 12 de juliol del 2000.

2. Descripció dels ajuts

a. Dotació

La dotació global de la convocatòria és de 100.000 euros. Aquest import pot ser distribuït lliurement entre les diverses sol·licituds. El finançament concedit a les sol·licituds seleccionades pot ser total o parcial respecte a l' import sol·licitat.

Les activitats que es poden finançar amb aquests ajuts són les que serveixin directament per dur a terme accions vinculades a la recerca, en el marc del projecte europeu Poctefa, i que hagin estat desenvolupades per la institució o les institucions andorranes vinculades a la sol·licitud. Les categories de despeses previstes són les següents:

1. Despeses de personal. Inclou dedicació a temps complet o a temps parcial o per hores, i s' ha de justificar a cost real (presentació de contractes, nòmines o altres documents equivalents amb valor justificatiu).

2. Despeses d' oficina i administració. Com a màxim es pot presentar un 5% del pressupost total sol·licitat en aquests ajuts del Govern d' Andorra.

3. Despeses de desplaçament i allotjament del personal de la institució andorrana sol·licitant, vinculades estrictament al desenvolupament del projecte i dins de la zona elegible del Poctefa. No s' accepta en cap cas un doble finançament. Caldrà que la persona que es desplaça estigui directament involucrada en el projecte. Els imports de referència màxims són els de les taules dels imports de dietes a l' exterior per al personal de l' Administració.

4. Despeses de serveis externs i d' assessorament.

5. Despeses d' equip. Com a màxim es pot presentar un 15% del pressupost total sol·licitat en aquests ajuts del Govern d' Andorra. Els equips adquirits en el darrer any del projecte que no hagin estat previstos en la sol·licitud o que no hagin estat autoritzats prèviament pel Departament d' Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l' Estudi no seran subvencionables.

Excepcionalment, l' òrgan gestor pot autoritzar l' increment dels percentatges de les despeses dels tipus 2 i 5, amb la demanda prèvia justificada del sol·licitant.

Els beneficiaris hauran de respondre a les seves obligacions fiscals d' acord amb les legislacions pertinents. Per a més informació podeu consultar: www.impostos.ad.

Les candidatures que hagin rebut un finançament parcial respecte de l' import sol·licitat hauran de presentar en un termini màxim d' un mes després d' haver signat el contracte el pressupost ajustat a l' import concedit, respectant les partides i les indicacions exposades en aquest apartat.

b. Durada

La durada dels ajuts...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR