Ordre ministerial del 4-12-2019 per la qual es fa pública la composició de la Comissió de la Mútua dels Empleats de l' Administració General i de l' Administració de Justícia.

Fecha04 Diciembre 2019
Fecha de publicación11 Diciembre 2019
SecciónGovern
Número de Gaceta106
GV20191205_12_50_51

Ordre ministerial

Ordre ministerial del 4-12-2019 per la qual es fa pública la composició de la Comissió de la Mútua dels Empleats de l' Administració General i de l' Administració de Justícia.

Vist l' article 4 del Reglament intern de funcionament de la Comissió de la Mútua dels Empleats, on s' estableix l' elecció dels membres.

Vist l' article 3.3, on s' estableix que la composició de la Comissió de la Mútua dels Empleats es publica al BOPA.

Vistes les eleccions de data 26 de setembre del 2019, del Sindicat de l' Ensenyament Públic d' Andorra per la qual es renova la composició dels nous membres.

El Govern fa pública la composició de la Comissió de la Mútua dels Empleats de l' Administració General i de l' Administració de Justícia, amb les noves incorporacions:

1. Tres membres de l' Administració General, un per cada grup funcional (A, B i C), escollits mitjançant el procediment d' eleccions als representants dels empleats de l' Administració general en la Comissió de la Mútua dels Empleats que va tenir lloc en data 3 de maig del 2018,:

Grup funcional A:

Titular: Teresa Ferreira de Jesus

Suplents: Salustià Chato Ciprés, Frédéric Gutierrez Le Saux

Grup funcional B:

Titular: Yolanda Font Puig

Suplents: Carme Pallarés Papaseit, Sara Pijuan Gordo

Grup funcional C:

Titular: Puri Santiago Gil

Suplents: Carme López Casal, Anna-Marie Aché Feliu

2. Tres membres de l' Administració de Justícia, un per cada grup funcional (1,2 i 3), escollits mitjançant el procediment d' eleccions als representants dels empleats de l' Administració de Justícia en la Comissió de la Mútua dels Empleats que va tenir lloc en data 3 de maig del 2018:

Grup funcional 1:

Titular: Amaya Iglesias Montoya

Suplents: Alicia Rayo S'nchez, Judith Garcia S'nchez

Grup funcional 2:

Titular: Teresa Mora Navarro

Suplents: Xavier Bossa Admetllo, Carles Chinchilla Bl'zquez

Grup funcional 3:

Titular: Josep Pol Pedrós

Suplents: Berta Hidalgo Oziel, Guillem Janer Moreno

3. Tres persones designades per les associacions de personal i sindicats de l' Administració general i de l' Administració de Justícia, segons...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR