Edicte B.A de data 22-11-2019 pel qual es notifica una Providència al Sr. Sergi Offroy Alieu, administrador únic de la societat Electrolit, SL.

Fecha22 Noviembre 2019
Fecha de publicación11 Diciembre 2019
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta106
JPF20191202_11_06_59

Edicte

Edicte B.A de data 22-11-2019 pel qual es notifica una Providència al Sr. Sergi Offroy Alieu, administrador únic de la societat Electrolit, SL.

Sònia Tumi Sànchez, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment de Fallida, núm. 6500010/2012, seguit en demanda de declaració de cessació de pagaments i fallida dels Srs. Sergi Offroy Alieu i José Luis Carnoto Couto, Administradors únics de la societat Electrolit, SL, ha recaigut una Providència de data d' avui que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Acorda:

Primer.- Convocar als Srs. Sergi Offroy Alieu i José Luis Carnoto Couto i als creditors compareguts en el marc del present procediment concursal, així com a l' administradora judicial i al controlador, a l' assemblea de creditors que es celebrarà el proper dia 20 de gener del 2.020 a les 11:00 hores a la sala de Tribunal número 6 de la Batllia del Principat d' Andorra a fi de procedir a la dissolució de ple dret de la unió de creditors i clausura del present procediment concursal.

Segon.- Notificar la present resolució judicial als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR