Edicte del 13-1-2020 per a la cobertura d' 1 plaça vacant de tècnic de medi ambient.

Fecha de publicación15 Enero 2020
Fecha13 Enero 2020
SecciónGovern
Número de Gaceta3
GP20200113_11_52_16

Edicte

Edicte del 13-1-2020 per a la cobertura d' 1 plaça vacant de tècnic de medi ambient.

Vist que el concurs de mobilitat de data 19 de desembre del 2019 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la contractació d' una plaça vacant de treballador públic indefinit, per cobrir 1 plaça en el lloc de treball de tècnic de medi ambient, adscrita al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.

La missió principal del lloc de treball és supervisar, gestionar i controlar en l' àmbit tècnic la gestió indirecta dels serveis públics encomanada a empreses privades i realitzar-ne el seu seguiment, informar i controlar els projectes i sol·licituds relacionades amb el medi ambient i les avaluacions d' impacte ambiental, prevenir, informar, inspeccionar i controlar les activitats o les situacions que puguin originar una contaminació, així com acomplir les directius, amb la finalitat de garantir la vigilància i la qualitat del medi natural, la biodiversitat i el paisatge, així com el compliment de les exigències contractuals i normatives.

La missió secundària del lloc de treball podrà variar o complementar-se en funció de les necessitats de servei.

Les missions i funcions de l' Àrea estan definides al Decret del 16-10-2019 d' estructuració del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-IX del sistema de classificació del Cos General amb una retribució anyal bruta de 26.065,65 euros, distribuïda en tretze pagues

La ubicació actual del lloc de treball és al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, Ed. Administratiu del Govern, c. Prat de la Creu, 62-64 d' Andorra la Vella.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació mínima d' ensenyament superior estatal com a mínim al nivell 2 del Marc Andorrà de Titulacions d' Ensenyament Superior (MATES) en ciències o enginyeries relacionades amb el medi natural, la biodiversitat i el paisatge o els equivalents que siguin compatibles amb el lloc.

- Estar en possessió de permís de conduir B1.

- Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública organitzarà una prova d' aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR