Edicte B.A. del 10-1-2020 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Christelle Allafort Du Verger.

Fecha10 Enero 2020
Fecha de publicación15 Enero 2020
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta3
JF20200110_11_34_05

Edicte

Edicte B.A. del 10-01-2020 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Christelle Allafort Du Verger.

Nàdia Alís Cirera, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment Abreujat, núm. 1000372/17, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, l' entitat bancària Andorra Banc Agrícol Reig contra la Sra. Christelle Allafort Du Verger, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Que donant lloc majoritàriament a la demanda interposada per Andbanc,SA contra la senyora Christelle Allafort Du Verger ha de condemnar a la part defenent a pagar a l' agent la suma de tres mil dos-cents noranta-tres euros, amb un cèntim (3.293,1' ), amb els interessos liquidats trimestralment i calculats al tipus per a descoberts successivament en vigor, segons l' ABA, a partir del dia 5 d' agost del 2016 ' data de la liquidació ' aleshores el 13,76%, fins al seu total pagament, així com a satisfer les costes judicials causades, inclosos els honoraris d' advocat i de procurador a acreditar en període d' execució de sentència.

Contra aquesta resolució es pot...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR