Edicte del 17-2-2020 per cobrir una plaça vacant d' advocat fiscal financer, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Financers Internacionals.

Fecha17 Febrero 2020
Fecha de publicación19 Febrero 2020
Número de Gaceta14
SecciónGovern
GP20200217_12_01_43

Edicte

Edicte del 17-2-2020 per cobrir una plaça vacant d' advocat fiscal financer, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Financers Internacionals.

Vist que l' edicte publicat al BOPA núm. 7, any 2020, del 27-1-2020, ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per cobrir una plaça vacant de treballador públic indefinit, per al lloc de treball d' advocat fiscal financer, adscrit a la Secretaria d' Estat d' Afers Financers Internacionals del Ministeri de Finances.

La missió del lloc de treball és col·laborar en el seguiment i compliment per part d' Andorra de les obligacions legislatives derivades d' acords internacionals (per exemple: acords d' intercanvi d' informació ' a la demanda i automàtic' , acords per evitar la doble imposició, acord monetari, apropament a Europa& ), així com dels compromisos i estàndards internacionals (Global Forum, Moneyval, OCDE& ).

La ubicació del lloc de treball és a la Secretaria d' Estat d' Afers Financers Internacionals (edifici administratiu del Govern, C/ Prat de la Creu, 62-64, d' Andorra la Vella).

Aquest lloc de treball correspon al nivell XI del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 32.266,26 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament.

- Titulació d' ensenyament superior estatal com a mínim del nivell 4 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior (MATES) en dret, preferentment en l' especialitat de dret financer / fiscal internacional.

- Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Tanmateix, la Secretaria d' Estat de Funció Pública organitzarà una prova d' aquest nivell per a les persones que no disposin de la titulació esmentada. La no superació d' aquesta prova comportarà l' exclusió del candidat del procés de selecció.

Els coneixements requerits per ocupar el lloc de treball són els següents:

'" Domini del català, del castellà, del francès i de l' anglès (oral, escrit i comprensió lectora).

'" Domini d' aplicacions informàtiques avançades en sistemes operatius.

'" Es valorarà postgrau de dret andorrà i altres postgraus relacionats amb el lloc de treball i experiència en relacions internacionals.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR