Edicte del 28-4-2020 pel qual es fa pública la convocatòria per procedir a la cobertura de la plaça d' un/a tècnic/a administratiu/va per a l' Àrea de Pensions i Convenis Internacionals.

Fecha25 Mayo 2020
Fecha de publicación27 Mayo 2020
SecciónAltres organismes oficials
Número de Gaceta72
CASS20200525_10_01_26

Edicte

Edicte del 28-4-2020 pel qual es fa pública la convocatòria per procedir a la cobertura de la plaça d' un/a tècnic/a administratiu/va per a l' Àrea de Pensions i Convenis Internacionals.

En la sessió del Consell d' Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social de data 28 d' abril del 2020 s' ha acordat procedir a la cobertura d' una plaça de tècnic/a administratiu/va per a l' Àrea Pensions i Convenis Internacionals, adscrita a la Direcció de Comunicació, Relació amb l' assegurat i Mètodes, a quin efecte es convoca un procés de selecció per proveir aquesta plaça en règim laboral.

La seva funció principal és:

- Realitzar les tasques tècniques administratives en el marc de l' Àrea de Pensions i Convenis Internacionals, d' acord amb els procediments establerts, les instruccions del cap d' àrea, amb finalitat de donar un suport eficaç a l' àrea per al desenvolupament de les seves funcions.

Els requisits necessaris per optar al procés de selecció són:

" MATES 2 o 10 anys en condició d' empleat a la CASS, i acreditació de 3 anys d' experiència demostrable en el lloc de treball a cobrir o similar (àmbit de l' Administració, Financer o de les Assegurances).

" Coneixements de català equivalents a diploma de nivell B.

" Coneixements avançat d' eines ofimàtiques.

" Coneixements de la legislació de seguretat social.

" Nacionalitat preferentment andorrana.

Es valorarà:

- Coneixements d' altres idiomes, principalment de Castellà, Francès, o Anglès.

- Capacitat de treball en equip, capacitat d' autoaprenentatge, organitzat, metòdic, rigorós, responsable, habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d' anàlisi i amb iniciativa.

- Acreditació de formació en temes relacionats amb la igualtat de gènere o de prevenció de la violència de gènere.

Condicions laborals de l' oferta:

- Contracte indefinit

- Incorporació immediata

- Dedicació a jornada completa

- Període de prova: 2 mesos

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud fent referència explícita a la plaça sol·licitada a la Caixa Andorrana de Seguretat Social, 5è pis, a l' Àrea de Gestions de Persones, C/ Joan Maragall, 3, d' Andorra la Vella, abans de les 14.00 hores del dia 30 de Juny de 2020, acompanyada dels documents que es relacionen a continuació:

- Fotografia recent.

- Fotocòpia del passaport andorrà o document oficial d' identitat.

- Currículum en el qual s' especifiquin les seves dades personals, la formació acadèmica i les seves capacitats en relació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR