Edicte B.A. del 8-6-2020 pelo qual es fa public per a coneixement de la fallida de les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i els Srs. Antonio Francisco Sese Roca i Salvador Talora Bono.

Fecha de publicación17 Junio 2020
Fecha08 Junio 2020
Número de Gaceta83
JPF20200612_10_34_01

Edicte

Edicte B.A. del 8-6-2020 pel qual es fa públic per a coneixement general de la fallida de les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i els Srs. Antonio Francisco Sese Roca i Salvador Talora Bono.

Nàdia Alís Cirera, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del Procediment de Cessació de Pagaments i Fallida de les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i els Srs. Antonio Francisco Sese Roca i Salvador Talora Bono registrat amb el núm. 1000379/2019, ha recaigut Aute que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

Acorda:

Primer.- Convocar a les societats Xilenol, SL., Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i als Srs. Antonio Francisco Sese Roca i Salvador Talora Bono, per tal que el proper 20 de juliol del 2020 a les 15.00 hores, compareguin davant d' aquesta Batllia d' Andorra, degudament representats i personalment, juntament amb els seus respectius advocats, fent-los-hi avinent que en cas de que compareguin sense advocat, seran assistits pels advocats de guàrdia.

Segon.- Requerir a les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i als Srs. Antonio Francisco Sese Roca i Salvador Talora Bono, per a que aportin als autes i en tot cas, com a màxim el dia fixat per a la seva compareixença, tota la documentació escaient per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR