Edicte del 15-6-2020, pel qual es convoca la realització de la primera pública subhasta de la parcel·la de terreny sobre la qual es troba bastit un hotel conegut per Hotel Confort, a la partida Bordes d' Envalira de Canillo i el terreny adjacent.

Fecha15 Junio 2020
Fecha de publicación17 Junio 2020
Número de Gaceta83
SecciónSaig
SAIGS20200615_12_27_32

Edicte

Edicte del 15-6-2020, pel qual es convoca la realització de la primera pública subhasta de la parcel·la de terreny sobre la qual es troba bastit un hotel conegut per Hotel Confort, a la partida Bordes d' Envalira de Canillo i el terreny adjacent.

Lourdes Alonso Martínez, saig del Principat d' Andorra, titular del despatx professional, situat al carrer Baixada del Molí, núm. 7-9-11, 1A1 d' Andorra la Vella, en virtut del Decret de nomenament del 27 d' abril del 2016, i en compliment de les funcions que m' atorga la Llei 43/2014, del 18 de desembre, del saig, modificada per la Llei 8/2017, del 20 d' abril,

Obrant en la meva qualitat d' administradora judicial de la cessació de pagaments i fallida de la societat Central Trade, SL i del Sr. Àlvar Castellarnau Pons:

Havent estat suspesa la primera pública subhasta prevista pel dia 31 de març de 2020, faig saber:

Que la primera pública subhasta dels béns referits a continuació tindrà lloc al despatx professional de Saig Lourdes Alonso Martínez, situat al C/ Baixada del Molí, núm. 7-9-11, 1A1 d' Andorra la Vella, el proper dia 14 de juliol de 2020, a les 15'00 hores:

" Parcel·la de terreny sobre la qual es troba bastit un hotel conegut per Hotel Confort, la qual formava part de la finca anomenada ' Prat del Jaumet d' Envalira' , la qual va ser segregada, situada a la partida Bordes d' Envalira de la parròquia de Canillo.

" Parcel·la de terreny, d' una superfície aproximada de 283 m2, formant part de la finca anomenada ' Prat del Jaumet d' Envalira' , de la qual es segregà, situada a la partida ' Bordes d' Envalira' , de la parròquia de Canillo, ubicada a tocar de la parcel·la on es troba l' hotel ans referit

El planejament aplicable dels béns en qüestió és el Pla d' Ordenació i Urbanisme Parroquial de Canillo, i, els terrenys en qüestió es troben classificats en sòl urbà consolidat amb qualificació urbanística Zona Urbana B (clau III), Unitat d' actuació UASUC-F9. Les persones interessades poden adreçar-se al meu despatx professional, on resta a la seva disposició la consulta del corresponent certificat urbanístic lliurat per l' Hble. Comú de Canillo, amb les restants dades d' interès.

Segons en resulta dels peritatges efectuats, per Taxacions i Assessorament Immobiliari, en data 28 de novembre de 2019, en relació al terreny sobre el qual es troba bastit l' hotel i en data 29 de desembre de 2019 en relació al terreny adjacent a l' hotel, els quals no han estat objecte de cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR