Edicte B.A. de l' 1-9-2020 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Josep Illa Boris i a la societat Ppl, SLU.

Fecha de publicación09 Septiembre 2020
Fecha01 Septiembre 2020
Número de Gaceta106
SecciónAdministració de Justícia
JF20200901_13_01_07

Edicte

Edicte B.A. de l' 1-9-2020 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Josep Illa Boris i a la societat Ppl, SLU.

Laura Rodríguez Gonz'lez, Batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

En els autes del judici civil tramitats pel procediment ordinari, seguits entre les parts, respectivament, agent i defenents, la societat Fòrmula Gastronòmica, SL contra el Sr. Josep Illa Boris i la societat Ppl, SLU, ha recaigut la Sentència en data 18 de maig del 2020 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix: Que estimant substancialment la demanda principal formulada per la mercantil ' Fórmula Gastronòmica, S.L.' contra la mercantil ' PPL, S.L.U.' així com contra el Sr. Josep Illa Boris, ha de condemnar i condemna solidàriament als darrers a pagar a la primera la suma global de cent cinquanta-sis mil set-cents cinquanta euros (156.750.- euros), augmentada dels interessos legals prevists en el II.- Considerant, i tanmateix imposar als defenents les costes processals causades de conformitat amb el que preveu la fonamentació jurídica de la present resolució.

Contra...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR