Decret del 26-8-2020 pel qual s' aprova el Reglament d' organització i funcionament del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió.

Fecha26 Agosto 2020
Fecha de publicación02 Septiembre 2020
Número de Gaceta104
SecciónGovern
GR20200831_10_54_58

Decret

Decret del 26-8-2020 pel qual s' aprova el Reglament d' organització i funcionament del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió.

Exposició de motius

L' article 11 de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública, va afegir un nou òrgan de l' Administració general competent en matèria de personal, amb funcions de proposta de les mesures que comportin alteracions de l' estructura de llocs de treball i d' informe preceptiu de les propostes de mobilitat del personal, quan aquesta mobilitat es dugui a terme sense la conformitat del funcionari o treballador públic afectat, i també de les propostes que impliquin modificació en les dotacions de les places pressupostades.

En compliment de l' apartat cinquè d' aquell precepte, és necessari reglamentar l' organització i el funcionament del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió.

A proposta de la ministra de Funció Pública i Simplificació de l' Administració, el Govern en la sessió del 26 d' agost del 2020, Decreta:

Article únic

S' aprova el Reglament d' organització i funcionament del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió de la Funció Pública que entrarà en vigor l' endemà de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra.

Reglament d' organització i funcionament del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió de la Funció Pública

Article 1. Naturalesa

El Comitè Tècnic d' Organització i Gestió de la Funció Pública és l' òrgan consultiu i de proposta del Departament de Funció Pública de l' Administració general en matèria de classificació del sistema de llocs de treball.

Article 2. Funcions

Les funcions principals del Comitè Tècnic d' Organització i Gestió de la Funció Pública són les següents:

a) Informar amb caràcter preceptiu, però no vinculant, sobre qualsevol proposta que impliqui modificacions en les dotacions de les places pressupostades, i sobre les propostes de reubicació, comissió de serveis o adscripció temporal d' un funcionari o treballador públic a una plaça d' un lloc de treball diferent de la que ocupa, quant aquest no hi doni la seva conformitat.

Aquest informe s' incorpora a l' expedient administratiu corresponent així com a la documentació que es trameti a Govern per informació.

b) Proposar al Govern mesures de valoració dels llocs de treball i l' assignació als nivells corresponents; la creació, modificació i supressió de llocs de treball; la creació, modificació i supressió de famílies professionals; la revisió i adaptació de funcions dels llocs de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR