Decret del 13-9-2020 pel qual es fa públic l' acord de suspensió temporal i sectorial de diferents tipus de llicencies urbanístiques del POUPC.

Fecha de publicación14 Septiembre 2020
Fecha13 Septiembre 2020
SecciónComú de Canillo
Número de Gaceta108
QCU20200913_23_00_36

Decret

Decret del 13-9-2020 pel qual es fa públic l' acord de suspensió temporal i sectorial de diferents tipus de llicencies urbanístiques del POUPC.

Vista l' aprovació definitiva inicial del Pla d' Ordenació i Urbanisme de la Parròquia de Canillo (POUPC) de data 28 de maig de 2007, publicada al BOPA núm. 58 del 18 de juny de 2007, així com les modificacions posteriors.

Vist que el Comú de Canillo ha iniciat el procediment de primera revisió del POUPC, d' acord amb els articles 103 i 104 de la Llei general d' ordenació del territori i urbanisme vigent (LGOTU).

Vist el que disposa l' article 90 de la LGOTU ' Suspensió temporal de llicències' , conforme:

' 1. En iniciar el procediment d' estudi i redacció del Pla d' ordenació i urbanisme parroquial o durant el seu curs, el comú pot acordar la suspensió temporal d' atorgament de noves llicències de parcel·lació de terrenys i noves urbanitzacions, de la qual queden exceptuats els vials d' iniciativa pública.

2. La suspensió temporal, com a mesura de precaució en interès de la viabilitat de la planificació, ha de ser sectorial en funció dels estudis preliminars, de les previsions i dels objectius fixats pel comú. En cap cas queden afectats per la suspensió els edificis d' equipaments i dotacions d' iniciativa pública o privada, ni les llicències d' edificació, que s' han d' atorgar als terrenys que disposin almenys d' accés rodat, dels serveis d' aigua potable, evacuació d' aigües residuals o un sistema homologat de depuració i de subministrament d' energia elèctrica segons la normativa vigent amb anterioritat a la present Llei.'

Vist que, d' acord amb el que preveu l' article 92.1 de la LGOTU, la suspensió es pot acordar pel termini màxim d' un any, des de la publicació del Decret que ho acordi.

Vist que, des de l' inici dels treballs preliminars de revisió del POUPC, especialment al darrer any, s' ha constatat un increment molt important de sol·licituds de llicències en règim d' obres i actuacions provisionals en sòls urbanitzables, afectant especialment a les unitats d' actuació UASUBLE 139 i UASUBLE 140 a la Vall d' Incles.

Vist, d' altra banda, els treballs preliminars, les previsions i objectius del Comú de Canillo referents a la revisió del POUPC, especialment en referència a les unitats d' actuació UASUBLE 139 i UASUBLE 140 a la Vall d' Incles i el contingut de l' article 42 de les normes urbanístiques que regula les actuacions urbanístiques en règim d' obres i actuacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR