Edicte del 16-9-2020 pel qual es convoca un concurs per al subministrament de set vehicles destinats al Parc Mòbil del Govern.

Fecha de publicación23 Septiembre 2020
Fecha16 Septiembre 2020
Número de Gaceta113
SecciónGovern
GC20200917_12_33_05

Edicte

Edicte del 16-9-2020 pel qual es convoca un concurs per al subministrament de set vehicles destinats al Parc Mòbil del Govern.

1. Objecte: licitació

2. Entitat adjudicadora

a) Identitat: Ministeri de Presidència, Economia i Empresa

b) Data de l' acord: 16-9-2020

c) Organisme que gestiona l' expedient: Servei de Parc Mòbil

3. Plec de bases

a) Denominació: subministrament per a l' any 2020 de set vehicles destinats al Parc Mòbil de Govern (plec de bases PM/1/2020)

b) Localització: Andorra la Vella

4. Característiques del contracte

a) Forma d' adjudicació: concurs nacional

b) Procediment: obert

c) Modalitat de la contractació: ordinària

5. Classificació administrativa de contractistes

Grup H, subgrup H1, categoria A. No obstant això, les empreses no classificades podran licitar quan la suma dels lots pressupostats no sigui superior a 60.102 ' .

6. Documentació reguladora

a) El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. Si es recull al Servei de Tràmits, s' entregarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, es lliurarà l' endemà de la demanda.

b) Informació complementària: Servei de Parc Mòbil

7. Lliurament de les ofertes

a) Modalitat: en sobres tancats

b) Lloc: Servei de Tràmits de la planta baixa de l' edifici Administratiu del Govern, c. Prat de la Creu, 62-64, AD500 Andorra la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR