Edicte del 23-9-2020 de publicació de les bases de la convocatòria del procés selectiu d' ingrés per a la provisió de tres places d' administratiu de nova creació, adscrites a la Batllia.

Fecha23 Septiembre 2020
Fecha de publicación25 Septiembre 2020
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta114
CSP20200925_11_32_51

Edicte

Edicte del 23-9-2020 de publicació de les bases de la convocatòria del procés selectiu d' ingrés per a la provisió de tres places d' administratiu de nova creació, adscrites a la Batllia.

Vist que la promoció interna de data 4-7-2020 sol·licitant 4 places d' administratius de nova creació adscrites a la Batllia.

Vist que en la promoció abans referida tres de les quatre places han quedat desertes, per acord del Consell Superior de la Justícia de data 23-9-2020 es procedeix a publicar les bases de la convocatòria de les proves de selecció per a la provisió de tres places d' administratiu de nova creació, adscrites a la Batllia, seguint les previsions establertes en la Llei qualificada de la Justícia, la Llei 9/2004, del 27 de maig, de la funció pública de l' Administració de Justícia, la Llei 1/2019, del 17 de gener de la Funció pública i el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració General.

El procés de selecció respon als principis de transparència, objectivitat, publicitat i igualtat. Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable.

Sol·licituds:

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, situada a la Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4 d' Andorra la Vella, acompanyada de:

- currículum vitae actualitzat i còpia dels documents acreditatius corresponents

- còpia del passaport andorrà

- certificat d' antecedents penals

- certificat mèdic oficial d' Andorra

- declaració jurada, disponible al servei de Tràmits del M.I. Govern, de no haver estat acomiadat de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d' un expedient administratiu, de no estar incapacitat civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.

La data límit de presentació de la sol·licitud és a les 15:30 hores del dia 23 d' octubre del 2020.

A la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l' abast del lloc de treball.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, el dia 23 de setembre del 2020.

Marta Torres Duedra
Secretaria General del Consell Superior de la Justícia

Bases de la convocatòria del procés selectiu d' ingrés per a la provisió de tres places d' administratiu de nova creació, adscrites a la Batllia.

Descripció

Nombre de places: 3

Denominació del lloc de treball: administratiu

Adscripció organitzativa: Batllia

Nivell i retribució:

Aquest lloc de treball correspon al nivell 3E del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR