Edicte B.A. del 14-8-2020 pel qual es notifica una Providència i es convoca al Sr. Alfonso Lima Sa.

Fecha de publicación14 Octubre 2020
Fecha14 Agosto 2020
Número de Gaceta121
SecciónAdministració de Justícia
JF20200918_10_59_18

Edicte

Edicte B.A. del 14-8-2020 pel qual es notifica una Providència i es convoca al Sr. Alfonso Lima Sa.

Laura Solanes Colell, Batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil número 2000056/2020 tramitat pel procediment arrendaments urbans seguit entre les parts respectivament agent i defenent, el Sr. Miquel Alís Font contra el Sr. Alfonso Lima Sa, s' ha dictat una providència que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Continuar la tramitació dels presents autes emplaçant a les parts per la cúria de l' Hble. Batllia d' Andorra del proper dia 28/07/2020 per la realització del tràmit de contesta i/o demanda reconvencional. Advertint dels efectes legals en cas d' incompareixença.

Segon.- Advertir a les parts que a les 11 hores es tancarà el període d' entrega de documents i a les 13 hores es tancarà el període de recollida de documents, pel que la no realització de les actuacions dins de l' horari previst, comportarà, llevat causa de justificació, la pèrdua del tràmit i les conseqüències legals previstes per la llei.

Tercer.- Notificar la present resolució a les parts interessades.'

Altrament es cita i emplaça al Sr. Alfonso Lima Sa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR