Edicte del 16-11-2020 per a la cobertura d' una plaça de treballador públic interí, en el lloc de treball de tècnic de prevenció, promoció i vigilància de la salut, adscrita a la Secretaria d' Estat de Salut del Ministeri de Salut.

Fecha16 Noviembre 2020
Fecha de publicación18 Noviembre 2020
Número de Gaceta135
SecciónGovern
GP20201116_12_09_11

Edicte

Edicte del 16-11-2020 per a la cobertura d' una plaça de treballador públic interí, en el lloc de treball de tècnic de prevenció, promoció i vigilància de la salut, adscrita a la Secretaria d' Estat de Salut del Ministeri de Salut.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra b, de la Llei de la funció pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per cobrir una plaça en el lloc de treball de tècnic de prevenció, promoció i vigilància de la salut, adscrita a la Secretaria d' Estat de Salut del Ministeri de Salut.

La missió del lloc de treball és efectuar i seguir totes les accions i activitats relacionades amb el control i la vigilància epidemiològics (recollida de dades, manteniment de registres, treball de camp, etc.) així com participar en l' elaboració i l' anàlisi d' estudis i enquestes de salut i en la programació, la implantació, el desenvolupament i l' avaluació de les activitats de prevenció i promoció de la salut, d' acord amb les indicacions del superior, els procediments de funcionament establerts i la normativa en vigor, amb el propòsit de contribuir a millorar la salut de la població i disposar de dades sobre la salut pública actualitzades i de qualitat que permetin la gestió i planificació sanitàries.

Aquest lloc de treball correspon al nivell IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 26.326,30 euros, distribuïda en tretze pagues.

La ubicació actual del lloc de treball és al Ministeri de Salut, situat a l' av. Príncep Benlloch, núm. 30, 3r pis, ed. Clara Rabassa, Andorra la Vella.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR