Edicte del 16-11-2020 per a la cobertura temporal d' una plaça de treballador públic interí en el lloc de treball de tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

Fecha de publicación18 Noviembre 2020
Fecha16 Noviembre 2020
Número de Gaceta135
SecciónGovern
GP20201116_13_41_33

Edicte

Edicte del 16-11-2020 per a la cobertura temporal d' una plaça de treballador públic interí en el lloc de treball de tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra c, de la Llei de la funció pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça de treballador públic interí en el lloc de treball de tècnic en afers europeus, adscrita a la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus.

La missió del lloc de treball és organitzar i participar en els treballs tècnics de preparació, redacció i seguiment de les posicions de negociació que la delegació negociadora d' Andorra defensa per assolir un acord d' associació entre Andorra i la Unió Europea.

Els objectius són els següents:

1. Coordinar i col·laborar, des d' un dels binomis tècnics de la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus, en la producció dels documents de posició que elaboren els referents sectorials dels diferents ministeris o de les entitats públiques.

2. Elaborar documents d' ús intern (notes del Govern, notes tècniques, etc.) que permetin preparar i validar les posicions de negociació de la delegació negociadora d' Andorra.

3. Mantenir els intercanvis necessaris amb l' equip tècnic de la Missió d' Andorra davant de la Unió Europea en relació amb el seguiment dels temes comuns.

4. Participar, si escau, en les sessions de negociació amb la UE (ja sigui a Brussel·les o telemàticament).

5. Participar en grups de treball ad hoc que tinguin com a objectiu informar la ciutadania sobre les negociacions en curs o preparar la implementació de l' Acord d' associació.

6. Preparar i participar en els intercanvis tècnics que es duen a terme de manera bilateral amb equips tècnics d' altres països o de la Comissió Europea.

7. Preparar documentació i informació sobre la UE i la negociació de l' Acord d' associació per a interlocutors públics (reunions de ministres, d' ambaixadors, etc.).

8. Atendre consultes externes sobre la UE o la situació en el context de l' Acord d' associació.

La ubicació del lloc de treball és la Secretaria d' Estat d' Afers Europeus (edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, Andorra la Vella).

Aquest lloc de treball correspon al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR