Edicte del 31-12-2020 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic de seguretat i salut en el treball, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública del Ministeri de Funció Pública i Simplificació de l' Administració.

Fecha de publicación07 Enero 2021
Fecha31 Diciembre 2020
Número de Gaceta2
SecciónGovern
GP20201231_12_53_29

Edicte

Edicte del 31-12-2020 per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic de seguretat i salut en el treball, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública del Ministeri de Funció Pública i Simplificació de l' Administració.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra b, de la Llei de la funció pública, i la durada del contracte serà d' acord amb els termes previstos per la normativa vigent.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal d' una plaça en el lloc de treball de tècnic de seguretat i salut en el treball, adscrit a la Secretaria d' Estat de Funció Pública del Ministeri de Funció Pública i Simplificació de l' Administració.

La missió del lloc de treball és mantenir i millorar la implantació de l' activitat preventiva de tots els edificis i llocs de treball de l' Administració general inclosos en l' àmbit d' aplicació de la Llei 34/2008, d' acord amb les activitats específiques detallades en l' apartat corresponent.

La ubicació del lloc de treball és la Secretaria d' Estat de Fucnió Pública (edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, Andorra la Vella).

Aquest lloc de treball correspon en el nivell N-IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 26.326,30 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' immigració de treball vigent.

" En quart lloc, per ordre de puntuació entre els candidats de qualsevol nacionalitat i que no siguin titulars d' una autorització d'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR