Edicte del 7-1-2021 per a la cobertura de cinc places vacants per al lloc de treball de professor de castellà, adscrites al Departament d' Escola Andorrana i Formació Andorrana.

Fecha de publicación13 Enero 2021
Fecha07 Enero 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta6
GP20210108_10_01_17

Edicte

Edicte del 7-1-2021 per a la cobertura de cinc places vacants per al lloc de treball de professor de castellà, adscrites al Departament d' Escola Andorrana i Formació Andorrana.

Vist que el concurs de mobilitat interna del 20 de febrer del 2020 ha quedat desert;

El Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior publica l' edicte per a la cobertura de cinc places vacants, amb cinc treballadors públics de caràcter indefinit en el lloc de treball de professor de castellà, adscrites al Departament d' Escola Andorrana i Formació Andorrana.

La missió del lloc de treball és formar i educar persones d' acord amb l' orientació educativa del sistema educatiu andorrà.

La ubicació prevista de les places és la següent (pot variar en funció del procés de matriculació dels alumnes per al curs escolar 2021-2022):

- Dos places a l' Escola Andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma (C/ Prat Salit, s/n, AD500 Santa Coloma).

- Dos places a l' Escola Andorrana de 2a ensenyança d' Encamp (Carretera de les Riberaigües, s/n, AD200 Encamp).

- Una plaça a l' Escola Andorrana de 2a ensenyança d' Ordino (C/ Narciso Yepes, s/n,·AD300 Ordino).

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-B4 del sistema de classificació del Cos d' Educació, amb una retribució anyal bruta de 26.065,65 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Tenir la nacionalitat andorrana.

- O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

- Titulació mínima d' ensenyament superior oficial de segon cicle universitari. Una de les titulacions oficials universitàries ha de ser en l' àmbit de la llengua castellana o de la traducció i interpretació de la llengua castellana.

- Disposar del diploma de català de nivell B2 o superior. Queden exemptes de presentar el diploma les persones que es hagin completat estudis superiors en l' àmbit de la llengua catalana.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.educacio.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se' ls lliurarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, se' ls lliurarà l' endemà de la demanda.

Les persones interessades han d' adreçar la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR