Edicte del 18-1-2021 per a la cobertura d' una plaça vacant de funcionari, en el lloc de treball d' Interventor delegat, adscrita al Departament d' Intervenció General del Ministeri de Finances.

Fecha de publicación20 Enero 2021
Fecha18 Enero 2021
Número de Gaceta9
SecciónGovern
GP20210118_09_38_43

Edicte

Edicte del 18-1-2021 per a la cobertura d' una plaça vacant de funcionari, en el lloc de treball d' Interventor delegat, adscrita al Departament d' Intervenció General del Ministeri de Finances.

Vist l' edicte del 4 de desembre del 2020 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura d' una plaça vacant de funcionari, en el lloc de treball d' Interventor delegat, adscrita al Departament d' Intervenció General del Ministeri de Finances.

La missió del lloc de treball és dur a terme els controls de legalitat, financer, econòmic, d' eficàcia i comptable, disposats en la Llei de finances públiques, la Llei de la contractació pública i la normativa aplicable de l' Administració general i les entitats parapúbliques.

Aquest lloc de treball correspon al N-XII del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 36.196,29 ' euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat andorrana.

- Titulació d' ensenyament superior estatal com a mínim del nivell 4 del Marc andorrà de titulacions d' ensenyament superior (MATES) en l' àmbit de l' economia o de la gestió i l' administració d' empreses.

- Permís de conduir tipus B1.

- Experiència mínima de cinc anys en auditoria en el sector privat o en el sector públic.

- Disposar del diploma de llengua catalana de nivell C1 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Llengua castellana i llengua francesa o anglesa de nivell B1.

'" Domini de les aplicacions informàtiques Word i Excel, i coneixements d' Acces, Internet i PowerPoint.

'" Formació específica en auditoria.

'" Es valorarà la formació específica en normes internacionals de comptabilitat del sector públic (NICSP).

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad Si es recull la documentació al Servei de Tràmits, s' entregarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, es lliurarà l' endemà de la demanda.

Les persones interessades han d' adreçar la sol·licitud mitjançant cita prèvia, trucant al número 150...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR