Edicte B.A. del 29-1-2021 pel qual es notifica una Sentència a les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i al Sr. Antonio Francisco Sese Roca.

Fecha29 Enero 2021
Fecha de publicación17 Febrero 2021
Número de Gaceta23
JF20210210_17_24_54

Edicte

Edicte B.A. del 29-1-2021 pel qual es notifica una Sentència a les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i al Sr. Antonio Francisco Sese Roca.

Laura Rodríguez Gonz'lez, Batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

En els autes del judici civil tramitats pel procediment ordinari, seguits entre les parts, respectivament, agent i defenents, l' entitat bancària Mora Banc Grup, SA contra les societats Xilenol, SL, Cap Ferrutx, SL, LS i Associats, SLU i el Sr. Antonio Francisco Sese Roca, ha recaigut la Sentència en data 26 de gener del 2021 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Acorda:

Que estimant íntegrament la demanda interposada per l' entitat Mora Banc Grup, SA., s' escau:

Primer.- Condemnar les defenents a pagar les següents quantitats com segueix:

" Solidàriament, la mercantil andorrana Xilenol, SL i el Sr. Antonio Francisco Sesé Roca, les següents quantitats de:

- 83.851,09 ' augmentada pels interessos ABA per a descoberts en compte a comptar del 30 de maig de 2017 i fins a total liquidació del deute, a acreditar en període d' execució de sentència;

- 3.014.808,09 ' augmentada pels interessos, indemnitzacions, despeses i comissions contractualment pactats, devengats a comptar del dia 30 de maig del 2017 i fins a total liquidació del deute.

" Solidàriament la mercantil andorrana Cap Ferrutx, SL i el Sr. Antonio Francisco Sesé Roca, la quantitat de 77.503,71 ' , augmentada pels interessos, indemnitzacions, despeses i comissions contractualment pactats, devengats a comptar del dia 30 de maig del 2017 i fins a total liquidació del deute.

Tot constatant l' exercici per part de l' entitat bancària demandant de l' acció personal en contra de tots els defenents, així com de l' acció hipotecària en contra del Sr. Sesé i en contra de la societat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR