Edicte del 24-2-2021 per a la cobertura de vuit places d' agent de policia per al Departament de Policia, adscrites al Ministeri de Justícia i Interior.

Fecha de publicación03 Marzo 2021
Fecha24 Febrero 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta29
GP20210224_12_51_48

Edicte

Edicte del 24-2-2021 per a la cobertura de vuit places d' agent de policia per al Departament de Policia, adscrites al Ministeri de Justícia i Interior.

Vista la demanda efectuada pel Departament de Policia relativa a la cobertura de places vacants en el lloc de treball d' agent de policia;

El Ministeri de Justícia i Interior publica la convocatòria de l' edicte per contractar vuit persones que ocupin places en el lloc de treball d' agent de policia, adscrit al Cos de Policia.

Aquest lloc de treball correspon al nivell C1 del sistema de classificació del Cos de Policia, amb una retribució anyal bruta de 23.216,44 ' , distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar al lloc són:

- Tenir la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets d' acord amb la legislació vigent. S' ha d' acreditar en el moment de presentar la sol·licitud o abans que expiri el termini establert a aquest efecte.

- Ser major d' edat a la data de publicació de l' edicte de la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra.

- Ser titular del permís de conduir andorrà de la categoria B2. La manca d' acreditació d' aquest requisit comportarà l' eliminació del candidat.

- No estar condemnat per delictes dolosos o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública, mentre no hagi transcorregut el termini establert legalment per a la prescripció de la pena imposada o no s' hagin cancel·lat els antecedents penals.

- No trobar-se inhabilitat o suspès per a l' exercici d' ofici o càrrec mitjançant una resolució judicial ferma.

- No haver estat acomiadat, no trobar-se inhabilitat per prestar serveis en qualsevol lloc de treball de l' Administració pública o no estar suspès de funcions o per a l' exercici de l' ofici o el càrrec mitjançant una resolució disciplinària ferma.

- No estar processat, inculpat o encausat per delictes dolosos o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública, mentre no s' hagi produït l' absolució o no s' hagi sobresegut la causa penal.

- Posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, emès o reconegut pel Ministeri d' Educació i Ensenyament Superior del Govern. Si es tracta d' un títol obtingut a l' estranger, caldrà aportar l' homologació corresponent prop del mateix Ministeri.

- Disposar del diploma de català de nivell B2.

- Tenir una alçada mínima de 160 cm les dones i de 165 cm els homes.

- No dur tatuatges en qualsevol part del cos que siguin expressions o imatges obscenes o que incitin a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR