Edicte del 17-3-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Programador, adscrit al Consell Superior de la Justícia.

Fecha17 Marzo 2021
Fecha de publicación24 Marzo 2021
Número de Gaceta36
SecciónConsell Superior de la Justícia
CSP20210322_12_19_36

Edicte

Edicte del 17-3-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Programador, adscrit al Consell Superior de la Justícia.

Vist que la promoció interna de data 26 de novembre del 2019, així com les promocions externes de dates 29 de gener i 22 de juliol del 2020 han quedat desertes la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia publica el procediment selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Programador, adscrit al Consell Superior de la Justícia.

El procés de selecció respon als principis de transparència, objectivitat, publicitat i igualtat. Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable.

Sol·licituds:

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, situada a la Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, 2n, d' Andorra la Vella, acompanyada dels següents documents:

- Currículum vitae actualitzat i dels documents acreditatius corresponents.

- Original de la titulació d' ensenyament superior. Per a les titulacions estrangeres el candidat ha d' aportar la corresponent resolució de reconeixement acadèmic de la titulació oficial a Andorra.

- Còpia del passaport andorrà.

- Certificats d' antecedents penals.

- Certificat mèdic oficial d' Andorra.

- Declaració jurada, disponible al servei de Tràmits del M.I. Govern, de no haver estat acomiadat de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d' un expedient administratiu, de no estar incapacitat civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 23-4-2021. L' hora límit serà a les 15' 00 h. d' aquest dia.

A la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l' abast del lloc de treball.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, el 17 de març del 2021.

Marta Torres Duedra
Secretària General

Bases de la convocatòria al procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Tècnic Programador, adscrit al Consell Superior de la Justícia.

1.- Descripció

- Nombre de places: 1

- Denominació del lloc de treball: Tècnic Programador

- Adscripció organitzativa: Consell Superior de la Justícia

- Nivell i retribució: Aquest lloc de treball corresponen al nivell 2B del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 27.374,46 ' . distribuïda en tretze pagues.

- Ubicació geogràfica del lloc de treball: Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, d' Andorra la Vella.

Missió del lloc de treball:

Desenvolupar i mantenir aplicacions informàtiques per tal d' agilitzar els processos actuals i futurs de l' Administració de Justícia i el CSJ amb la finalitat de garantir el bon funcionament de l' organització.

2.- Requisits

Els requisits per poder optar a la convocatòria són:

En quant a la classificació professional:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

- En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de Nacionalitat andorrana. O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

- En segon lloc, per ordre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR