Edicte del 7-4-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Secretari/a Judicial ' tècnic financer adscrita a la Batllia.

Fecha07 Abril 2021
Fecha de publicación14 Abril 2021
SecciónConsell Superior de la Justícia
Número de Gaceta43
CSP20210407_07_51_39

Edicte

Edicte del 7-4-2021 de publicació de les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Secretari/a Judicial ' tècnic financer adscrita a la Batllia.

Per acord del Consell Superior de la Justícia es procedeix a publicar les bases de la convocatòria del concurs selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de Secretari/a Judicial ' tècnic financer adscrita a la Batllia, seguint les previsions establertes en la Llei qualificada de la Justícia, la Llei 9/2004, del 27 de maig, de la funció pública de l' Administració de Justícia, la Llei 1/2019, del 17 de gener de la Funció pública i el Reglament de selecció, promoció i carrera professional de l' Administració General.

El procés de selecció respon als principis de transparència, objectivitat, publicitat i igualtat. Les proves es portaran a terme seguint les fases estipulades en les bases de la present convocatòria i en la normativa aplicable.

Sol·licituds:

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia, situada a la Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, 2n, d' Andorra la Vella, acompanyada dels següents documents:

- Currículum vitae actualitzat i dels documents acreditatius corresponents.

- Original de la titulació d' ensenyament superior. Per a les titulacions estrangeres el candidat ha d' aportar la corresponent resolució de reconeixement acadèmic de la titulació oficial a Andorra.

- Còpia del passaport andorrà.

- Certificats d' antecedents penals.

- Certificat mèdic oficial d' Andorra.

- Declaració jurada, disponible al servei de Tràmits del M.I. Govern, de no haver estat acomiadat de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d' un expedient administratiu, de no estar incapacitat civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7-5-2021. L' hora límit serà a les 15' 00 h. d' aquest dia.

A la Secretaria General del Consell Superior de la Justícia es facilitarà la informació addicional sobre les responsabilitats i l' abast del lloc de treball.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, el 7 d' abril del 2021.

Marta Torres Duedra
Secretària General

Bases de la convocatòria al procés selectiu d' ingrés per a la provisió d' una plaça vacant de secretari/a judicial - tècnic financer adscrit a la Batllia

1.- Descripció

Nombre de places: 1

Denominació del lloc de treball: Secretari/a Judicial - tècnic financer

Adscripció organitzativa: Batllia

Nivell i retribució:

Aquest lloc de treball correspon al nivell 1A del sistema de classificació del personal de l' Administració de Justícia, amb una retribució anyal bruta de 36.366,59 euros, distribuïda en tretze pagues.

Ubicació geogràfica del lloc de treball: Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, d' Andorra la Vella.

Missió del lloc de treball:

Garantir la realització de les actuacions necessàries per aconseguir una correcta tramitació dels procediments i expedients de competència de l' oficina judicial, preparant informes jurídics, tècnics i projectes de les resolucions necessàries per la seva tramitació, exercint les funcions de documentació que li siguin pròpies, amb assistència al batlle en els actes d' investigació.

Assistir a l' autoritat jeràrquica en el desenvolupament de llur activitat jurisdiccional segons els articles 59 i 60 de la Llei Qualificada de la Justícia i els procediments establerts, per tal de garantir el dret a la tutela judicial efectiva.

2.- Requisits

Requisits generals

- Nacionalitat andorrana.

- Ser major d' edat i no excedir l' edat de jubilació.

- No trobar-se inhabilitat o suspès per a l' exercici d' ofici o càrrec públic mitjançant una resolució judicial ferma.

- No estar condemnat per delictes dolosos, o imprudents vinculats a l' exercici de la funció pública, mentre no hagi transcorregut el termini establert legalment per a la prescripció de la pena imposada o no s' hagin cancel·lat els antecedents penals.

- No haver estat separat del servei a l' Administració pública, no trobar-se inhabilitat per prestar serveis en qualsevol lloc de treball de l' Administració pública o no estar suspès de funcions o per a l' exercici de l' ofici o el càrrec mitjançant una resolució disciplinària ferma.

- Ser declarat apte sense restriccions físicament i psíquicament quan el lloc de treball ho requereixi.

Requisits específics

- Estar en possessió com a mínim d' un títol de nivell 4 del Marc Andorrà de titulacions d' ensenyament superior en l' àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.(article 34 de la Llei qualificada de la Justícia), postgrau en Dret andorrà i formació financera i comptable.

En el cas que la titulació d' ensenyament superior s' hagi obtingut amb anterioritat al 31 de desembre del 2015, és suficient per accedir a la carrera judicial o fiscal estar en possessió d' un títol de nivell 3 del Marc Andorrà de titulacions d' ensenyament superior en l' àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.

- Català nivell B2 del marc de referència europeu per a les llengües

(*) quan es publiquen promocions internes a l' Administració de Justícia cal que les persones candidates disposin del diploma en llengua catalana requerit en les bases de la convocatòria, d' acord amb l' article 4 o disposició addicional segona del decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra. Això no obstant de manera transitòria, es permet a les persones que concursin en una promoció interna i que no disposin del diploma escaient, que es puguin presentar a les proves en funció del calendari d' exàmens de llengua catalana previstos pel Ministeri d' Educació i ensenyament Superior pel curs 2020-2021 i en cas de ser declarats aptes se' ls hi lliurarà el diploma. Havent de disposar de dit diploma abans que finalitzi el període de prova.

3.- Sol·licituds

Les persones interessades han d' adreçar una sol·licitud a la Secretària General del Consell Superior de la Justícia, situada a la Seu de la Justícia, Baixada del Molí, 2-4, 2a planta, d' Andorra la Vella, acompanyada de la següent documentació:

- Currículum vitae actualitzat i dels documents acreditatius corresponents.

- Original de la titulació d' ensenyament superior. Per a les titulacions estrangeres el candidat ha d' aportar la corresponent resolució de reconeixement acadèmic de la titulació oficial a Andorra.

- Còpia del passaport andorrà.

- Certificat d' antecedents penals.

- Certificat mèdic oficial d' Andorra.

- Declaració jurada, disponible al servei de Tràmits del Govern, de no haver estat acomiadat de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d' un expedient administratiu, de no estar incapacitat civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.

El termini de presentació de sol·licituds acabarà el proper dia 7 de maig del 2021, a les 15' 00 hores.

Si al final del termini de presentació de sol·licituds manca algun document requerit a les bases, la persona candidata és declarada ' apta provisionalment' i pot participar en el procés de selecció. Si en finalitzar el procés de selecció la persona ha obtingut la plaça i no ha presentat la documentació requerida, el Comitè Tècnic de Selecció la declara ' no apta' i proposa el següent candidat classificat.

4- Composició del comitè tècnic de selecció

El Comitè Tècnic de Selecció és l' òrgan encarregat d' establir els requisits, executar les convocatòries, organitzar el conjunt de les proves de selecció, avaluar-ne els resultats i garantir l' objectivitat del procés per escollir els candidats més adequats.

El Comitè Tècnic de Selecció és un òrgan col·legiat que es regeix pels principis d' imparcialitat i professionalitat dels seus membres.

En mèrits de les disposicions establertes a l' article 14.2 de la Llei 9/2004, del 27 de maig, de la funció pública de l' Administració de Justícia, el Comitè Tècnic de Selecció estarà integrat per:

- El Sr. Enric Casadevall Medrano, President del Consell Superior de la Justícia i del Comitè Tècnic de Selecció.

- La Sra. Claudia Arias Alís, membre del Consell Superior de la Justícia i Secretària del Comitè Tècnic de Selecció.

- El President de la Batllia, l' Honorable batlle Sr. David Moynat Rossell.

- La M. I. Sra. Alexandra Cornella Solà, magistrada del Tribunal Superior de la Justícia.

- La M. I. Sra. Canolich Mingorance Cairat, magistrada del Tribunal de Corts.

5.- Contingut del procés de selecció

Amb l' objectiu de seleccionar el candidat idoni en funció de les característiques i els requeriments del lloc de treball corresponent a les places vacants, el procés selectiu incorporarà les proves següents:

A.- Valoració psicotècnica

Els aspirants han de sotmetre' s a una valoració psicotècnica que té per objectiu valorar l' adequació del perfil professional de la persona candidata al lloc de secretari judicial, en relació amb les característiques cognitives, de competències i de personalitat.

A aquest efecte, el Comitè Tècnic de Selecció encomana el reconeixement psicotècnic de cada aspirant. Dit reconeixement conforma la prova psicotècnica i conclou amb un informe en el que es declara l' aptitud o la manca d' ella que presenti l' aspirant per l' exercici de la funció judicial.

El Comitè Tècnic de Selecció, a la vista del resultat dels informes mencionats, adopta l' acord d' exclusió en aquells casos en què resulti indicat.

En aquest supòsit es comunica la decisió a l' interessat, salvaguardant especialment la protecció de les seves dades personals.

Durada: 2' 5 hores aproximadament

Proves a realitzar: prova escrita i entrevista

Data, hora i lloc: a concretar

B.- Prova professional

La prova professional constarà de tres parts

1.- Part A: teòrica i escrita

Consisteix en la contesta escrita de preguntes que versen sobre les matèries del temari. Per la realització d' aquesta prova queda prohibida la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR