Edicte del 19-4-2021 per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de tècnic d' anàlisi de dades estadístiques, adscrits al Departament d' Estadística del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

Fecha de publicación21 Abril 2021
Fecha19 Abril 2021
SecciónGovern
Número de Gaceta46
GP20210419_09_08_09

Edicte

Edicte del 19-4-2021 per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de tècnic d' anàlisi de dades estadístiques, adscrits al Departament d' Estadística del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra a, i l' article 109, lletra b, de la Llei de la funció pública.

La secretària d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de tècnic d' anàlisi de dades estadístiques, adscrits al Departament d' Estadística del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

La missió del lloc de treball és dissenyar i elaborar les activitats estadístiques assignades al Departament d' Estadística per la Llei 28/2017, del 30 de novembre, del Pla d' estadística 2018-2021, aplicant la metodologia de recol·lecció, processament, disseminació i anàlisi, i vetllant per l' acompliment de la qualitat estadística.

La ubicació actual del lloc de treball és al Departament d' Estadística al C. de les Boïgues 4, 3a planta, Edifici Administratiu de les Boïgues d' Escaldes-Engordany.

Aquest lloc de treball correspon a l' N-IX del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 26.326,30 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació entre candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una activitat al si del sector públic andorrà.

" En segon lloc, per ordre de puntuació entre candidats de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En tercer lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

" En quart lloc, per ordre de puntuació entre els candidats d' altres nacionalitats que les esmentades en l' apartat anterior i que no siguin titulars d' una autorització d' Immigració de treball vigent.

'" Titulació mínima d' ensenyament superior...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR