Edicte B.A. del 20-4-2021 pel qual es notifica una Providència a les Ignorades persones amb dret a l' herència dels difunts Srs. Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias.

Fecha20 Abril 2021
Fecha de publicación28 Abril 2021
Número de Gaceta48
SecciónAdministració de Justícia
JF20210421_10_06_13

Edicte

Edicte B.A. del 20-4-2021 pel qual es notifica una Providència a les Ignorades persones amb dret a l' herència dels difunts Srs. Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias.

Nàdia Alís Cirera, Batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil número 1000016/2020 tramitat pel procediment ordinari seguit entre les parts respectivament agent i defenent, la Sra. Rosa Vidal Font contra els Hereus de Matilde Font Cabanes i Hereus Pere Vidal Turbias, ha recaigut Providència de data 30 de març del 2021 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

Decideix:

Primer.- Donar trasllat a les parts dels respectius escrits de proves proposats de contrari ' excepte els interrogatoris existents per tal de preservar la immediatesa del judici oral si existeixen - tot admetent la pràctica de les proves sol·licitades en els termes indicats en l' Atès de la present Resolució.

Segon.- Que es notifiqui a les parts i s' enviïn els manaments oportuns.

Contra la present resolució hi cap recurs de reposició en els termes legalment previstos.'

Seguidament es posa en coneixement a les Ignorades persones amb dret a l' herència dels difunts Srs. Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias, avui d' ignorat parador, que la Sra. Carmen Solà Molero, Procuradora de la part agent, va presentar un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR