Edicte B.A. del 16-4-2021 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Snow Evolution SLU.

Fecha de publicación28 Abril 2021
Fecha16 Abril 2021
Número de Gaceta48
JF20210421_11_04_55

Edicte

Edicte B.A. del 16-4-2021 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de la societat Snow Evolution SLU.

David Moynat Rossell, batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' arrendaments urbans, núm. 3000625/2020, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, el Sr. Fredy Jean François Lacroux contra la societat Snow Evolution SLU, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Que estimant substancialment la demanda formulada pel Sr. Fredy Jean François Lacroux contra la societat mercantil andorrana unipersonal per participacions Snow Evolution, SLU, ha de declarar i declara resolt en data ú d' octubre de l' any passat el contracte d' arrendament sobre el despatx número 14 situat al tercer pis de l' Edifici Condor radicat al Carrer Bearn número 14 del Pas de la Casa, Parròquia d' Encamp, i ha de condemnar i condemna a la mercantil Snow Evolution, SLU a:

Primer.- deixar l' esmentada unitat immobiliària lliure, vàcua i expedita, a la disposició de la part agent.

Segon.- pagar al demandant la quantitat de dos mil cinc-cents seixanta euros amb vint-i-cinc cèntims (2.560,25.- euros) incrementada amb els interessos legals compensatoris meritats a partir del dia tretze de gener de l' any en curs i fins que sigui íntegrament satisfeta.

Tercer.- pagar l' import mensual de tres-cents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR