Edicte B.A. del 31-3-2021 pel qual es notifica una sentència al Sr. Ferdinand Georg Liebich.

Fecha de publicación09 Junio 2021
Fecha31 Marzo 2021
Número de Gaceta66
JF20210601_15_22_55

Edicte

Edicte B.A. del 31-3-2021 pel qual es notifica una sentència al Sr. Ferdinand Georg Liebich.

David Moynat Rossell, Batlle del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' arrendaments urbans, núm. 3000161/2020, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Yolanda Zamboni Panozzo contra el Sr. Ferdinand Georg Liebich i altre, ha recaigut la Sentència en rebel·lia que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Que estimant majoritàriament la demanda formulada per la Sra. Yolanda Zamboni Panozzo contra la mercantil Gastrogest SLU així com contra el Sr. Ferdinand Georg Liebich, ha de declarar i declara resolt en data un de febrer de l' any passat el contracte d' arrendament sobre el box número 308 radicat al Garatge Nyerro, Carrer Esteve Dolsa número 37 de la població i Parròquia d' Andorra la Vella, i ha de condemnar i condemna solidàriament als darrers a:

Primer.- deixar la unitat immobiliària descrita anteriorment, lliure, vàcua i expedita a la disposició de l' instant d' aquest plet.

Segon.- pagar a la demandant la quantitat global de quatre-cents setanta-un euros amb setanta-vuit cèntims (471,78 ' ), incrementada amb els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR